1. pinsedag

MOXY COPENHAGEN


Moxe Copenhagen moxy copenhagen

Så er vi kommet hjem fra fødselsdag. Det var dejligt. Alle var meget overrasket over min mave. Hold da op den er godt nok stor!  Haha. ÅÅÅh ja tell med about it! 

Nogen gode ideer til at føde? Jeg skulle have været født den 24 december, men min mor hun tog sig en løbetur og fik noge lavement. Hendes jordmoder sagde hun skulle gå på apoteket og købe det, jeg blev så født den 18 dec. Det er jeg nu meget glad for.
Det virker en smule voldsomt. Nu har jeg altså prøvet det på hospitalet og det er måske en smule ulækkert og ikke særlig rart. Meeen skulle man prøve!? HAHA

moxy copenhagen

Toppen kan købes her http://www.moxy-copenhagen.dk/webshop/summer-2013/benedicte2.htm

 4 Responses to “1. pinsedag”

 1. AngelQueen siger:

  Jeg tror ikke der er noget som virker, jeg har hørt fra flere i min vennekreds at de har gennemført frugtesløse forsøg uden at fødslen gik i gang.

  Nogen foreslår fysisk aktivitet, så min nabo valgte at hugge brænde og det eneste hun fik ud af det, var ondt i ryggen.

  Jeg selv tog et meget varmt karbad, hvorefter fødslen gik i gang om aftenen.

  Men jeg tror stadig mest på at vi ikke med almindelige aktiviteter kan sætte fødslen i gang. Ville jo heller ikke være godt, for så ville vi jo fejlagtigt kunne igangsætte fødslen – altså alt for tidligt.

  Jeg synes du bære din graviditet smukt. Jeg selv var ikke så heldig fordi jeg blev ekstra pumpet af vand i kroppen – jeg tog 24 kg på og jeg er ikke særligt høj, så jeg var lettere at gå springe over end at gå uden om.

  En uge efter jeg havde født havde jeg heldigvis tabt det hele igen.

  Held og lykke

  • Jackie Navarro siger:

   Haha jeg kender det. Jeg har næsten prøvet det hele. Han vil ikke ud! ØV… Jeg går bare mere og mere som om jeg har reddet på en hest.. Det er skøønt!

   Haha.. jo tak! Jeg kan godt forstå det ikke har været lyserøde skyer med de kiloer. Man reagere vel anderledes på det ik. Nogen bliver ligefrem syge af det.
   Amning forsvinder vægten lynhurtigt på mig. Men jeg er ikke så træt at min vægt, er mere træt af det hele. Det gør ondt forneden og det er hårdt at være aktiv. Jeg er træt selvom jeg hellere vil løbe et par kilometer. Men man må bare bide den sidste tid i sig. Der kan jo ikke være længe til.

   Tak for dit svar.

   Kærligst Jackie

 2. ck siger:

  Ingen gode råd herfra – andet end at lade naturen gå sin gang – der er jo en grund til at det hedder 40 uger 🙂 – de har klart bedst af at blive til de er klar – selvom vi gravide er utålmodige og måske gerne vil ha dem ud….. ud skal han nok komme på et tidspunkt – når han er klar 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   ÅÅÅh nej Altså Ck… Det er jo trist!
   Hold nu op.. Ikke at jeg ikke kan klare det, jeg er bare enooorm træt af at være gravid! Nu må det snart overstås! Gider ikke gå over tid anden gang. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *