Når livet er lækkert

Vi nyder livet her og tiden flyver jo af sted. Hver eneste dag tænker jeg “Åååh hvor går tiden stærkt” min lille pige Cherie er allerede 4 mdr gammel, hun smiler og griner lidt. Hun er i en periode hvor er blevet mere bevidst om alt omkring hende, hun er svære at ligge til at sove fordi hun faktisk synes det sjovere at være vågen. Jeg skrev for længe siden af jeg ville undgå hun blev et vuggebarn, meeen det må jeg erkende at det er hun altså blevet med stort V! Pyt, det er et mit tredje barn der skal vugges. Det er kun for en periode. Drengene vokser og Theodor er nu så stor at han kan tage mælken i køleskabet, hjælpe med at dække bord og somme tider lige holde øje med sin lillesøster eller Victor. Utroligt at det kan gå så stærkt! Denne måned skal vi på Rungsted private real skole for at se om skolen er noget vi skal tage i betragtning da de allerede kan starte i pre School fra januar måned, så de kan få en blød opstart og lære hinanden at kende. Dog er vi også ude i at besøge Rungsted skole, så det bliver nok en af dem. Tænk engang at han allerede er så stor. Victor er nu blevet 2 år gammel og hans sprog er begyndt at udvikle sig enormt hurtigt. Alt hvad der bliver sagt til ham tager han til sig og prøver at sige. Han har også sit eget så som regnbue er Bubu, pølse er bøsse etc. Uanset hvad der kommer ud af hand mund så lyder det så sødt. Selv “mor dum” han har nok dum fra de store børn i børnehaven. Jeg ved godt man ikke skal grine eller smile meeen det er bare så sødt.  Nåh men børnene udvikler sig og også jeg. Jeg lære pt rigtig mange ting omkring firmaet vi har startet. Det er så fedt at lære og udvikle sig. Men hold nu op nogle udfordringer vi får og sjovt nok, så får vi ofte arbejdsopgaver hvor der virkelig er kort deadline. Whyyyy??? Haha – vi klare os og tager imod dem.  Niels og jeg nyder hinanden og elsker hinanden og vores bånd bliver stærkere og stærkere især efter man har fået 3 børn, så kræver det at vi holder sammen og det er vi virkelig gode til!

Det var lige en Update på vores liv som det er nu.

Her er lidt billeder fra hvordan livet ser ud gennem mine øjne
Niels og jeg i weekenden på metro stationen, hvor det var umuligt at få en taxa og Jeg ikke kunne få Uber til at fungerer.


Inden maden blev serveret, tidligere på aften. (Lusso)  
Første smagning på ske mad! Det var ikke lige farvoritten.


Event vi holdte for vores kunde. Lige inden gæsterne ankom


Ballonerne blev leveret for sent meeen vi nåede det lige og nåede da lige billedet!


Jeg er startet hos EMS Bodypower i Hellerup og har allerede fået sindssyge resultater på kun 4 gange
Min søster er ved at renovere deres nye hus i Vedbæk.


Vores drenge på vores strand


Min elskede mand


Bebse og jeg hjemmehygge

Jeg tvang Niels til at tage med. Haha – han klarede sig næsten helt igennem. Han tog 15 min selvom det krævede 20 min

 


Fantastiske børn.One Response to “Når livet er lækkert”

  1. Jane siger:

    Hej Jackie,
    Hvor dejligt med lidt opdatering om dit liv – og hvor er jeg glad for at læse, at du er lykkelig og glad. Jeg forstår dig godt, sikke skønne børn I har. Jeg elsker især det sidste billede, hvor alle 3 børn er på, de er så kønne hver i sær og hvor de hygger sig sammen – lille Cherie ser meget opmærksom ud. Jeg tænker at hun ser meget op til sine storebrødre? Bliv endelig ved med at nyde det og hav det godt.
    Kram fra Jane

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *