Så skal der løbes tøser!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Solen skinner i dag!!! JUHU Og det er næsten, som om at der er ved at blive sommer – jeg plejer altid at løbe indenfor i træningscentret, når det er vinter. Men det var så dejligt vejr da jeg vågnede, så jeg tænkte, nu skal jeg løbe udenfor idag!!!! Så jeg fandt mine løbe sko frem… Føj, havde lige glemt at mine sko havde stået udenfor i regnen i sommers på min nye træterasse, så de virker ikke mere!!! Og kønne er de nu heller ikke. Hmmmm

Ind og se på hvor jeg kunne få nogle nye, og så fandt jeg et sted, hvor man næsten spare 50 procent påløbesko til damer. Jeg er lidt en tilbudsnørd, hvad der angår produkter, tøj, sko osv. Måske er det lidt fordi, man ved hvad mark-upppen er. Så skal man handle, skal man handle med intelligens. BUM.. så er der billige løbesko. Det kan jeg lide.

Men så kom jeg jo desværre ikke ud at løbe i dag… Det må vente lidt endnu, i stedet tror jeg at vi skal ud at lege lidt i den sidste sne når Theo kommer hjem… Det er jo også lidt ligesom at træne. HAHA

Jeg må ærligt indrømme, at jeg har ikke fået trænet så meget på det sidste, men det går nok. Jeg ligner mig selv. Så længe jeg ikke overfylder mig med fastelavnsboller og en masse flødesovs. Utroligt nok er mine mavemuller stadig synlige. Men igen, jeg vil ud og løbe mig en tur, meget snart!!! Tidligere løb jeg omkring søerne, indtil jeg fandt ud af, hvor forurenet der er omkring søen. Det er noget med, at det skulle være ligesom og ryge 10 cigaretter – Ja hvad ved jeg – men sundt er det i hvert fald ikke! Nu bor jeg ikke længere omkring søerne, så det bliver op nordpå, hvor jeg bor nu… UHA Dejlig ren luft HAHAHA

sponsoreret indlæg

Forside

Én kommentar


 1. feb 16, 2012
  8:28 am

  Kasper Christensen

  Hej J

  Godt at se du skal ud i den friske natur i dejlige Nordsjælland.

  Hvis man alligevel vil købe sin sko i udlandet, og kan undvære den vejledning man får i de danske løbebutikker, så er England også for¤%¤&T billigt.

  http://www.sportsdirect.com/ og så kan man jo lige købe noget træningstøj til uhørt lave priser.

  Men glæder mig til at se dig tonse forbi, når TV2 laver et indslag om det rolige Nord :-)

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *

Current day month ye@r *