Godmorgen til regnvejr

WORK WORK WORK  og så lige et smut ind til mit PR bureau. De afholder pressedag i dag, hvor de viser alt det nye tøj frem. Det bliver dejligt at se!!!! Senere skal jeg på Charlottenlund travbane sammen med min veninde Tanja Mendoza. Vi skal spise 3 retters menu og opleve en masse stande med skønhedsprodukter – de holder et Ladies night arrangement. Så kan man jo blive lidt fristet og spille på hestene – det bliver så hyggeligt… Og heldigvis er det indendørs!!!!

I går var jeg en tur i Malmø, jeg har faktisk aldrig været det før, men en gang skal jo være den første. Der var mange fantastiske butikker – jeg fandt nogle rigtig fine ting til Theo… Meeen desværre ikke noget til mig selv, jeg synes dog at deres boligbutikker er værd at kigge i. Man kunne få nogle rigtig fede designs, og priserne ligger et godt stykke under hvad tingene ville koste i Danmark. Inden vi skulle hjem sad vi lige og hyggede på “lille torvet”, der er et lille torv med små cafeer og restauranter hele vejen rundt. Det hele er sat op med parasoller og varmelamper, så man sidder uden – ligesom på en god dag sydpå.. Aaaaahhhh

 

Her til sidst er der lige en lille film for underholdningens skyld.HAHAHA

 

 

 

 

Forside

5 kommentarer


 1. apr 25, 2012
  6:01 pm

  Camilla Janning

  Hvor er han dog herlig :-)


  • maj 4, 2012
   3:54 pm

   Jackie Navarro

   TAAAAK


 2. apr 25, 2012
  7:45 pm

  Raili

  Du har vaeret i Malmö nor du var helt lille ! Lige som Theo nu ! Kan du huske de billeder jag har sendt til dig, hvor du leger med Leo og hvor i gynger i parken. Jag boede dengang i Malmö og i var pa besög hos mig med din mor og far ! :D
  Jag kan se at Theo gar bedre <3


 3. apr 25, 2012
  9:25 pm

  Nanna Meier

  Nurrrh hvor er han kær! Fik d lige et lille grin, for hvor er han da bare charmerende!
  Håber i havde en god dag i Malmø!:-)

  Mange knus Nanna!<3:-)


  • maj 4, 2012
   3:49 pm

   Jackie Navarro

   Taaak. :-)
   Vi havde en helt fantastisk tur til Malmø. Må gøre det snart igen. :-)

   Knus til dig Nanna

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort eller delt. Krævede felter er markeret med *