3 uger tilbage 

Weeee… Alle dage går ud i et lige nu. Så 3 uger for mig er ingenting. 

Det har været en dejlig dag men også kort. Virker det Ikke til tiden går hurtigere end den nogensinde har gjort. Ellers er det alderen. Jeg kan ikke kende forskel på om det er mandag eller torsdag. Hahaha. Ammehjerne. 

Tænk at jeg skal være mor til 3 om lidt. Jeg forstår det slet ikke og forstår slet ikke at jeg er mor i dag. Skønt men stadig underligt, fordi jeg føler mig stadig som en på 20 bare med mere Ansvar.  

Glæder mig til at møde hende. Er der nogen som gider at føde for mig. Hahaha.  

 7 Responses to “3 uger tilbage ”

 1. Jane siger:

  Hej 20-årige Jackie,
  Hvor skønt at du synes, at dagene og tiden går hurtigt, inden du får set dig om kan du møde “hende”!
  Ja mor til 3, det er ret godt gået.

  PS: tænker at du lige klarer fødslen selv – bare brøl 🙂

 2. tina nymann siger:

  Du er for sej:-)!

 3. ck siger:

  ork ja – bare kom an – hvis det ku la sig gøre ville jeg gerne klare det – der findes ikke noget bedre end at være gravid og føde 🙂

  held og lykke med det hele

  • Jackie Navarro siger:

   Du må så meget gerne føde for mig. Gid det var så nemt. Synes du ikke det gør ondt CK?

 4. Karina siger:

  Du er så smuk og sød 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *