Aarhus you made my day!!!!

Jeg har haft en fantastisk dag i dag… Jeg er simpelthen så glad og stolt. Jeg er så stolt, at jeg kunne tisse i bukserne offentligt og alligevel være så fantastisk stolt. IIIIH (undskyld mit ordvalg) Bare jeg kunne fortælle lidt mere. Vil så gerne fortælle jer, hvad der foregår. Man burde da også bare få lov til at være ærlig på min egen “dagbog“, men der kan nå at ske meget endnu, så jeg vælger ikke at fortælle det, før det er offentligt og så skal jeg saaaatme gøre det offentligt herinde..  Jeg har haft 2 skønne møder i dag i Århus… Jeg ved næsten ikke, hvad der er det bedste.. HAHA.. Ej skal jeg være ærlig, så var de gode på hver deres måder.

Jeg er ekstrem træt lige nu, og er næsten ved at falde i søvn – men ville gerne lige dele min dag med jer inden jeg lukker øjnene.

I morgen har jeg en lang luksus dag.. WEEE Min dag starter ud med tegnefilm i sengen sammen med Theo ca. kl halv 7, og kl. 7 skal der spises morgenmad. Hver eneste laver vi morgenbord og hygger, fordi jeg synes, at det er vigtigt at samle familien ved bordet, så man får en god start på dagen. Klokken 8 kommer min skønne neglepige Sol Quito fra Nailfix, vi skal lave negle til dagens anledning imorgen, herefter skal jeg ind til byen for at finde noget tøj, kl 13 til 14.30 står den på et Oxygen Lift og en tanning hos Secret CPH. Kl. 15 skal jeg til Rapport´s 40 års fødselsdag. Også tænker folk Rapport!!!!???? What! Er det ikke et forholdsvis ret perverst blad? Og jo det er det… Jeg har ikke læst rapport før, og jeg er nok heller ikke målgruppen. Men Rapport lidt af et Oldschool magasin. I 1970érne var det, det store hit. Det var så hypet den gang. Men imorgen fylder de 40 år, og jeg er blevet inviteret til sidde med en masse kendte fyre, hvor vi skal spille poker til velgørenhed.  Det er til “sex og samfund” som jeg med glæde støtter. Jeg gør mig meget i velgørenhed, og støtter meget gerne en god sag, så hvis jeg kan give et bidrag ved at tæve nogen fyre i poker, så gøre jeg det gerne..  HAHAHAHA…

Først tænkte jeg over, om det var en god idé, at ligge navn til det, eftersom jeg gerne vil væk fra alt hvad der hedder porno og nøgne kvinder. Ikke fordi jeg synes det er grusomt, men fordi at jeg er en forretnings kvinde og laver modelopgaver på et helt andet plan…  Jeg har valgt at tænke på det gode i sagen, og se bort for de tanker som andre kan forbinde dette arrangement med. Jeg støtter en god sag, og jeg synes faktisk, det er fremragende, at et magasin som det, kan få lov til at holde 40 års fødselsdag. Det er der vist ikke mange, der kan pralle af. Jeg er sikker på, at de har arrangeret noget vildt og morsomt. SÅ JEG GØR DET…. JA!!!

Men det er så min dag imorgen… WOOW… Jeg skal nok namedroppe senere og måske fået taget nogle billeder. Jeg er bare ikke klar over, hvad jeg må sige. Så det venter vi lige lidt med…

Til sidst lige lidt billeder fra i dag!!! og sov rigtig godt…

 

 

sponsoreret indlæg6 Responses to “Aarhus you made my day!!!!”

 1. Karina siger:

  Hej Jackie 🙂 Som jeg har skrevet før, så er det så fantastisk at læse din blog og jeg tjekker den ud mindst en gang om dagen 🙂
  De sorte bukser du har på på det første billede, hvor er de fra? 🙂 Du har helt sikkert fortalt det før, men tænkte at jeg ville spørge alligevel.
  Rigtig god fornøjelse i morgen og god weekend 🙂
  Mvh Karina

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Karina. Hvor er du sød. Jeg er ked af jeg først får svaret nu. Men jeg har ikke været ved computeren siden i går.. Travl dag… Mine bukser er fra topshop Det er mine yndlings bukser. Elsker elsker dem. De er så fantastiske. Jeg ville ønske jeg havde købt et par stykker af dem, men jeg ved ikke om de er i butikken længere.
   Og taaaak fordi du læser min blog. Det er så dejligt at høre..
   Rigtig skøn weekend til dig også.. 🙂
   stort knus

 2. Gitte Christensen siger:

  Hold da op hvor blev de bannere flotte – Nu er man da ikke i tvivl om hvem der er kampagne-pige for lækre Sexy Hair – det passer jo godt til en Sexy Quin !!!!
  Knusere

  • Jackie Navarro siger:

   Hej skønne. Ringer imorgen.. Jeg har haft en dag hvor min tlf har været ude for rækkevide. Været omringet af mennesker dagen lang.
   Hvor er du søøøød. Tak.. Var helt stolt da jeg så plakaten. YAAAI.. Jeg ringer imorgen. stort knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *