Afblegning uden det ødelægger håret! 

Så er det slut med at ødelægge dit hår med farvning eller afblegning. Jeg sidder hos min frisør ID4u. Jeg blev ringet op af Thomas ejer af kæden, hvor han overrasker mig med en nyhed i Danmark som de har fået fat i, nemlig Olaplex som kommer fra USA samt en kur jeg skal have med hjem. Jeg er lykkelig, for jeg var meget tæt på at farve mit hår en anelse mørkere men det nåede jeg ikke. Heldig for det, for jeg kunne egentlig ødelægge alt den arbejde de har lagt i det, de sidste mange år. Det er så fedt!!! Så nu sidder jeg her hos frisøren og får lysnet mit hår mere. Uuuh spændt!!! 
Før billeder. Efter billeder kommer senere

   
 2 Responses to “Afblegning uden det ødelægger håret! ”

  1. Tina nymann siger:

    Spændende! Glæder mig til “efter” billederne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *