Afsløringen nærmer sig!!!

Jeg sidder og arbejder på det allersidste, og har derfor ikke haft tid til at opdatere min blog. Meeen lige om lidt så sker det.. Glæd jer!!! Jeg nåede lige en aftensmad på Mash…MMMmmmm En skøn burger. Jeg havde egentlig ikke regnet med, jeg skulle spise på Mash, så på vej ud af døren tog jeg mine bamsestøvler på fra HUUB sko. Men hvem siger ikke, man kan sidde på Mash med HUUB bamsestøvler. HAHA. Jeg var ikke i det vilde humør til at møde nogen, men man støder altid ind i en eller anden og i dag var det Stig. Som altid er sød og siger “Du ser da altid godt ud” HAHA Jeg knokler og knokler, men glæder mig til at give jer en god oplevelse i morgen. 🙂

Hav en rigtig dejlig aften……

Mit hjerte galoperer i dag, fordi sandhedens time er på vej!!!!

KRAM KRAM KRAM2 Responses to “Afsløringen nærmer sig!!!”

  1. Glæder mig sådan til at høre hvad det er :))
    Får vi det at vide idag?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *