Alene med 3 

uha det er en udfordring at være alene med en nyfødt og 2 frække drenge. Men det gik! De er jo i en alder hvor de konkurrere med hinanden hele tiden og vores lille baby er ikke bare lige til at lægge i en seng lige nu. Hun har brug for at mærke ens tilstedeværelse.  Drengene faldt først i søvn kl 22.20 det er lidt for sent.  Nu lægger jeg igen ved siden af hende. Lige vågnet igen. 

Jeg savner min mand, heldigvis er han hjemme om lidt igen. Men en hel dag uden ham og hans vidunderlige humør. Hold nu op jeg elsker ham og saaaavner ham! Tænk at jeg er gift med verdens skønneste mand.  

   
 One Response to “Alene med 3 ”

  1. Annette siger:

    Hej Jackie. Hvor stor aldersforskel er der mellem drengene? jeg har også to knægte – og der er 2½ års forskel mellem dem, så de er hhv 1 år og 3,5 år. De har ikke helt “fundet hinanden” endnu. Den store er ikke ret interesseret i den lille. Håber det kommer senere, når lillebror kan noget mere. Kan godt forstå det må være svært at være selv med 3 unger. Jeg synes det kan være svært med to – især når de begge græder og vil op til mig! Man føler sig lidt utilstrækkelig. Men de har det jo i bund og grund godt – de vil bare begge gerne have opmærksomhed 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *