Anden sidste jordmoder samtale

jackie_navarro_gothersgade-e1337117737566

Billedet er taget den 16 maj sidste år 2012. Det er morsomt at kigge tilbage på bloggen, og se hvad der egentlig skete den gang. 
Det var altså en del varmere end i år!

I dag var jeg til jordmoder samtale… Man kan godt savne lidt. at man ikke får den fulde scanning, når man er gravid anden gang, så man er sikker på, barnet har det godt. Man føler sig mest sikker, når man kan se barnet. Jeg beklagede mig lidt over at det gør ondt helt nede, men der var så også en god forklaring på det. Baby ligger simpelthen helt dernede og klar. Føler nogen gange jeg skal presse babyen ud, så langt nede ligger han. HAHA… Jeg har en del plukveer om aftenen. Så vi tog lige en mere sikker test, for at se om jeg har underlivsbetændelse eller lign, men det havde jeg så ikke. Så fejler ingenting andet end jeg snart skal føde forhåbentlig.

Babys hjertelyd var også fint. hjertet steg lige kort tid, men det er åbenbart et sundhedstegn. Så det skal man ikke være bekymret for. Tænk at jeg kan føde fra nu af!!!! aaaaaagggrhhh! Det er viiildt! Så heldig er jeg nok ikke. HAHA

Jeg har siddet hjemme på computeren det meste af dagen og handlet lidt ind. Mere spændende er mit liv ikke… I dag er der Elle style awards… Snøft. Gid det var mig! Jeg plejer mig selv og min familie. Vi tar en til en lille biograf premiere med Theodor i weekenden. Vi skal ind og se Skovens hemmelige rige.  Se traileren her http://www.skovenshemmeligerige.dk


IMG_0589 foto-16-e13378022829206 Responses to “Anden sidste jordmoder samtale”

 1. Birgitte siger:

  Hej Jackie
  Har du fået gang i din Nicer Dicer, synes ikke vi har læst noget om det……
  Og strikkeopskrifterne, er svigermor kommet i gang med pindene?
  Ellers håber jeg alt det bedste for dig når du skal til at føde og glæder mig meget til at se den lille ny ;0)
  Mange kærlige knus og kram fra ( en mormor) Birgitte.

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Birgitte.
   Jeg får prøvet den i næste uge og laver en anmeldelse på den. 🙂 Jeg tror hun er godt i gang og tak for linket til siden. Det var helt perfekt.
   Jeg glæder mig også til at se ham. Vi må håbe på at det bliver snart… Jeg føler tit at det er ved at være tid, men mon ikke det er meget normalt.
   Håber du nyder Pinsen og evt sammen med familien. Jeg er lige kommet hjem fra min.
   Mange knus og kram tilbage. Jackie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *