Anti Age Messe

Det meste af dagen brugte jeg på at kigge rundt på Anti Age Messen sammen med Niels. Vi stod især hos Kim Novaa sammen med en masse andre.  Jeg fik næsten et helt fad jordbær dyppede i chokolade for mig selv. MUMS.  Jeg er helt skudt i skønhed, og hvad man kan gøre for forbedre sig selv. Hvis det stod til mig, ville jeg dyrke det hver dag på en eller anden måde, ikke bare på mig selv, men også hos andre. Nu har jeg også arbejdet med det en del år, og jeg er jo et punkt i mit liv, hvor jeg måske ikke altid, synes det er det fedeste at få taget billeder og bruge hver dag, på at få sat håret og lagt makeup, men så alligevel elsker jeg at kigge på smukke mennesker – det er så fascinerende. Vi er nok alle lidt forskellige. Tror i bund og grund, at jeg dyrker alle mennesker, mindre kønne, smukt ydre og indre. Et mennesker er ikke bare smukt, fordi hun/han har et smuk ydre, kliché – selvfølgelig et smuk indre. Det hører jo sammen. En “normal” udseende eller måske mindre køn, kan få det smukkeste ydre, hvis det indre er fantastisk dejligt.

Nåh for katten. Jeg gik lidt i selvsving. Min skønne tandlæge er også derinde og en masse andre dejlige og spændende mennesker med deres produkter.

Jeg fik så meget lyst til at prøve alt muligt…

Er ved at være godt træt. Skal til premiere på en børnefilm kl 09.00 på en lørdag. Pyhhaaa.

Håber alle nyder weekenden.

Godnat herfra

Tag ind på messen og få inspiration eller en konsultation mens du er derinde. Der kan også laves negle, øjenvipper mv.
Prøv!  Så kan du også møde, dem jeg bruger. Blandt andet Kim Novaa, Kim Sperly, Derma Oxy og MM…….

http://www.anti-aging2012.dk

 5 Responses to “Anti Age Messe”

 1. Malou Nørgaard Jensen siger:

  Hej Jackie 🙂
  Jeg vil bare gerne sige tak for en fed blog! Jeg synes du er rigtig inspirerende både hvad tøj og holdninger angår. Jeg synes det er fedt at du har accepterede at du er som du er og ser ud som du gør, silikone eller ej (selvom det godt nok er længe siden at du har fået dem ud).
  Men synes du er sej ;).
  God weekend 😀

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Malou-

   Hvor er du søøøød. 1000 1000 tak. Dejigt med komplimenter. Håber du har haft en dejlig weekend. Jeg sidder her på sofaen og ville ønske det var tid til at sove.

   Knus og god aften

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Malou-

   Hvor er du søøøød. 1000 1000 tak. Dejigt med komplimenter. Håber du har haft en dejlig weekend. Jeg sidder her på sofaen og ville ønske det var tid til at sove.

   Knus og god aften

 2. Raili siger:

  God Weekend ogsa til dig , Theo og Niels ! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *