Anti Aging Messe

Så er vi næææsten ved at være klar til Anti aging messen i Tap 1 Hallen i morgen ved siden af Carlsberg. Det er første gang vi er på messe, så jeg er spændt på hvordan det går. Jeg håber trods alt at se mange er jer derinde. Jeg har haft lidt udfordringer med lys, tæppe og andet derinde. Så jeg kom lige senere hjem end jeg havde regnet med. Jeg tror det bliver en rigtig sjov og fed weekende derinde og jeg glæder mig til at tale med en masse mennesker og få netværket og selvfølgelig kommer jeg til at savne mine børn som en sindssyg. Det gjorde jeg allerede i dag.

SE mere om Åbningstiden på Anti aging fair og programmet her —> http://www.antiagingfair.com

NORR11

Vi er ved at få bygget standen op og Norr11 har været så fantastiske at få leveret nogle møbler til os. Jeg har allerede besluttet mig for at købe den ene stol og et lille bord til. Norr11 laver fantastiske møbler til en fornuftig pris. Lækkert design og super lækker kvalitet. Tjek deres hjemmeside ud her http://www.norr11.com/da/

Vi har kun lige fået sat møblerne op

20131107-220356.jpg

20131107-220411.jpg

Her var jeg lidt trist, da jeg gik panik over et tæppe som jeg skulle have fat! HAHA

20131107-220430.jpg
Forresten så er jeg ked af jeg ikke lige har fået svaret på alle kommetar. Jeg gør det så snart jeg kan. Jeg har bare virkelig meget at se til2 Responses to “Anti Aging Messe”

  1. […] Så er vi næææsten ved at være klar til Anti aging messen i Tap 1 Hallen i morgen ved siden af Carlsberg. Det er første gang vi er på messe, så jeg er spændt på hvordan det går. Jeg håber trods alt at se mange er jer derinde. Jeg har haft lidt udfordringer med lys, tæppe og andet derinde. Så jeg kom lige senere hjem end jeg havde regnet med. Jeg tror det bliver en rigtig sjov og fed weekende derinde og jeg glæder mig til at tale med en masse mennesker og få netværket og selvfølgelig kommer jeg til …read more […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *