AV AV AV

Jeg er godt nok ødelagt i dag og jeg begynder at få ondt. Der er ikke så længe igen og det betyder at jeg nok skal til at skynde mig at købe de sidste ting. Jeg venter på nogle klapvogne/barnevogn. Som jeg glæder mig til at vise frem. Men jeg står faktisk og mangler en kravlegård som jeg kan have stående i stuen, så drengene ikke hopper rundt på hende. Jeg sidder derhjemme og har smerter af og til, som om hun er ved at trykke sig længere ned. Lige nu synes jeg ikke det er det fedeste at hun bevæger sig. En måned og 8 dage til termin og jeg kan snart ikke mere. FLOT!!!

Som jeg husker det, så er der flere uger op til termin hvor det gør lidt ondt. Hvis jeg bare sidder på numsen, så er det ikke så slemt!

ti7cz8iIX9s4RrcV4w0kXkHOBT2_oKM7z1Az-NwdnDObiXvwHwZxnKtTAuAubOsYcwA0OmOQIX3Dmx1unQYyWxw1dIgPLa6kPRlEDBsAH7BteVbcq8cEwDY30wek9SgXr68D-GQkXj-ruSO0UPSFGM_nzsWxAJv9SLMQB_8uueSUW8kWX2NuwJhtoZQ3vvoNlnz58H5a6qv2E540O7WxtNZjxxpAfpml9 Responses to “AV AV AV”

 1. Jane siger:

  Jamen ved du hvad søde Jackie, så må du bare sætte dig på numsen den næste måned + 8 dage og lade dig opvarte. Rejs dig kun for at gå på toilet og i seng. Ellers skal du bare blive siddende på din flade med mad og drikke inden for rækkevidde, sammen med fjernbetjeningen til tv’et, din telefon, computer og en kæmpe stak gode bøger og blade og så ellers bare hygge dig. Hvis vejret bliver godt, kan du sætte dig på numsen i en havestol og se på drengene leger.
  Ej spøg til side, de sidste uger er lidt hårde og man kan godt føle sig lidt besværet, men gud ske lov er det hele besværet værd.
  Det er virkelig en gave at få børn, tænk alle de som har problemer med det, åh gud hvor skal vi være lykkelige og du har snart 3 🙂

  Det lyder som en rigtig god idé med en kravlegård til lillepigen, og så glæder vi os til du viser barnevogn og klapvogn frem.
  God påske

 2. DM siger:

  Lækker, lækker mave❤️

  Pøj pøj med næste måneds tid…

 3. Sofie siger:

  Nej hvor er du bare smuk gravid. Hold da op du ligner en gudinde.

 4. Marie siger:

  Hej Jackie.
  Du ser jo helt fantastisk ud! 🙂
  Er det en bodystocking du har på eller er den to-delt? Hvor er det købt?:)

  • Jackie Navarro siger:

   Hej MArie

   Jeg ved faktisk ikke hvor den er fra. Det er en gammel sag. HAHA… Ingen mærke i. Måske en veninde der har glemt den eller noget. Men nu har den lægget i mit skab længe og tænkte, jeg kan da passe den.. Så på med den. 🙂

 5. Ingela Hardinger siger:

  Hej Jackie

  husk også at nyde din fødsel..

  lækre børnemøbler ( kravlegård) kan du så hos Et Hjem i Hørsholm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *