Bestyrelsesuddannelse: Lær om værdiskabende bestyrelsesarbejde

– ANNONCE VIA SELECTED BLOGGERS –

Få styrket dine kompetencer inden for værdiskabende bestyrelsesarbejde – tag en bestyrelsesuddannelse eller book et af vores foredrag hos Board Governance. Er du bestyrelsesmedlem, bestyrelsesleder eller går du med ambitioner om at blive det? På vores bestyrelsesuddannelse lærer du at sikre vækst i virksomheden gennem professionelt og effektivt bestyrelsesarbejde.

Board governance

Hos Board Governance kan du booke udviklende og inspirerende foredrag om bestyrelsesarbejde. Hør mere om bestyrelsesledelse, bestyrelsesarbejde der skaber resultater og lær hvordan du opnår diversitet i sammensætningen af den optimale virksomhedsbestyrelse. Vi har kunder blandt erhvervsforeninger, uddannelsessteder og virksomheder på konference, og vi kommer også gerne til jer med inspiration og kompetenceudvikling.

Book et foredrag om det optimale bestyrelsesarbejde eller bestil plads på vores bestyrelsesuddannelse i dag

Vil du øge dine muligheder for at blive bestyrelsesmedlem? Eller er du allerede en del af en bestyrelse og ønsker du at optimere dine kompetencer? Med en bestyrelsesuddannelse hos Board Governance får du mere viden om bestyrelsesarbejde, og hvordan du skaber vækst for virksomheden. Se vores forskellige bestyrelsesuddannelser og bestil din plads i dag.One Response to “Bestyrelsesuddannelse: Lær om værdiskabende bestyrelsesarbejde”

  1. Spændende oplæg, men det virker lidt om om det er noget helt andet end du normalt skriver om?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *