Bestyrrelsesuddannelse – Bliv trænet i godt bestyrelsesarbejde

 

– ANNONCE VIA SELECTED BLOGGERS –

Vil du blive bedre til bestyrelsesarbejde? Board Governance har adskillige års erfaring med forretningsorienteret og værdiskabende arbejde i bestyrelseslokalet. Som de eneste i Danmark tilbyder Board Governance blandt andet en bestyrelsesuddannelse for dig med ambitioner om at blive bestyrelsesformand. Tilmeld dig vores bestyrelsesuddannelse på board-governance.com eller tag med til vores gratis inspirationsmøde.

board-governance

Med en bestyrelsesuddannelse fra Board Governance kan du styrke dine lederkompetencer og lære, hvordan du gennem optimalt bestyrelsesarbejde skaber værdi og forretningsudvikling. Få personlige værktøjer, højaktuel viden og nyttig inspiration til, hvordan du kan udvikle og præcisere dit bestyrelsesarbejde fremover. Kontakt Board Governance og bliv klædt på til god bestyrelsesledelse.

Kontakt Board Governance og få professionelle inputs til dit bestyrelsesarbejde

Bestil tid til vores specialdesignede bestyrelsesuddannelse, eller tag en uddannelse i professionelt bestyrelsesarbejde hjemmefra, præcis når det passer ind i dit arbejdsliv. Vi har solid erfaring i vurdering af virksomheders bestyrelsesarbejde samt træning af topledere og bestyrelsesmedlemmer med kompetent bestyrelsesuddannelse. Er du nuværende eller kommende bestyrelsesmedlem, og skal vi også inspirere dig?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *