Besværet under graviditet og efter

jackie navarro

LÆS DET MEN BLIV IKKE SKRÆMT, FOR DET ER SLET IKKE SÅ SLEMT!

Jeg beklager mig usandsynligt meget, men seriøst jeg er ved at eksplodere!!!
Jeg synes bare, det er så besværligt med maven, den er i vejen, den er tung, det gør ondt i lysken, jeg er meget træt “i dag” og jeg har kvalme! Min første graviditet var slet ikke så besværlig som anden gang. Jeg kunne mange ting i den første graviditet, uden jeg skulle beklage mig. Jeg vil sige den sidste måned, der gad man ikke mere. Jeg gør alt for at nyde det og se det dejlige i det, for det er også det, jeg siger til andre. Jeg ser bare min vægt stige og hverdagene blive tungere og mere besværlige. Tit tænker jeg, hvorfor skal kvinder udsættes for den slags. i mange tilfælde starter det med træthed, kvalme, maven vokser og brysterne bliver større og tungere, så får man vand i kroppen, røven bliver større, armene vokser, alt vokser, så kan man have mærkelige spisevaner, ondt i ryggen, ondt i maven, plukveer, plukveer midt i samleje, skal rulle ud af sengen, brug hjælp til at tage sko af eller på, når vi så har været igennem alt den slags, så skal knoglerne udvides indefra og måske sprækker man fra vagina og til numsen ellers sprækker man bare mange steder! ( synes ikke lige der var et passelig ord for du ved) Det vil sige, at vi skal opleve de værste smerter, nu kommer der så noget fantastisk, man får den skønneste baby i armene og tænker at hele de 9 måneder og alt den smerte har været det værd – men jeg/man skal fanme aldrig have flere børn – hold nu op!!! Det er den vildeste kærlighed man får til sit eget barn. Mens du ligger der med baby med ham/hende på maven, ligger man med spredte ben og bliver syet dernede uden smertestillende for “du kan alligevel ikke mærke det” og jordmoderen siger Hov, Ups ja undskyld syede lige lidt skævt men du kan ikke se det! FLOOOOT! Man har bare lyst til at sparke hende ind i væggen mens man ligger der fuldstændig nøgen så gud og hver mand kan se op i en. De første par dage skal man have smerter i brysterne fordi mælken lige skal løbe til og baby sutter og sutter, brystvorterne skal hærdes, og man tuder når man ligger baby til brystet, de første par uger man skal tisse, skal man skylle sig selv med bruseren og det gør bare ondt når man tisser og står med bruseren, når man så har klaret den, og man imellem tiden ikke har sovet så kan man se frem til maaaange måneder uden søvn, brysterne gør ondt og man er træt og føler sig halvfed. Nu har man klaret sig igennem de første 8 måneder, man er stoppet med at amme, og nu skal der trænes, men kroppen har forandret sig, nogen har strækmærker, andre har taget 10-30 kg på, brysterne kan været blevet lange og brystvorterne bliver aldrig helt så små som de har været!

 Nu er jeg gået i selvsving og måske ikke politisk korrekt, skræmmer gravide væk fra min blog, men men men men men men det er slet ikke så slemt, som det lyder, for hvor står jeg selv den dag i dag. Jeg gør det squ igen!!! så når alt er sagt, så er det saaatme også fuldstændig vidunderligt sindssygt!!!  Vi gør det igen og igen og vi bliver ved! Jeg vil gerne give en stor hyldest til os kvinder for at være så stærke. Vores et og alt er vores børn, og der findes ikke noget mere fantastisk end at lave børnene og få børnene. Jeg kan slet ikke forestille mig, at jeg nogensinde at skulle leve mit liv uden mine børn/baby og da heller ikke min mand for at være så god en støtte og gide at høre på mig og være forståelig. Men jeg er i tvivl om, at han ville kunne gøre det samme. Det tror jeg ikke! Nu skal jeg heller ikke generalisere. Mænd er ikke lavet til at være gravide eller føde børn. Det vigtigste for os, er at de står der til hver en tid, ikke giver op! De skal stå ved det, og de skal støtte deres gravide for det vi allermest har lyst til er kærlighed og en masse omsorg selvom vi til tider godt kan give udtryk for noget andet! Så bare bliv ved med at få dem eller også skal du glæde dig til den dag kommer, selvom man skal igennem en masse ting! Bekymringer og smerter er der mange af men at beskrive det som der venter en, det kan ikke lade sig gøre forden kærlighed du venter dig i fremtiden overvinder alt!

Husk lige at se med her kl 00.00 hvis du kan holde dig vågen. Jeg viser direkte Live fra Grammy awards i L.A! Kun for jeres skyld!

ÅÅÅh nu sidder jeg og får min en plukve!!! DEJLIGT!

God aften…  Hvis der er nogen som har nogle sjove historier fra graviditeten eller tidligere fødsler, så er velkommen til at dele den med mig. I kan enten skrive i kommentar eller også sende den til jn@selectedbloggers.dk
Jeg vil selvfølgelig dele jeres historie på min blog, hvis i giver tilladelse. Måske man kunne få et grin! Og hvis ikke, så går det nok! Håber i får en skøn aften alle samme gravide eller ikke gravide. Nu blotter jeg min store mave for jer! HAHA

gravid 24 uger6 Responses to “Besværet under graviditet og efter”

 1. Det er jo lige nøjagtig DERFOR at det er os kvinder der skal igennem det!!! Enhver mand havde jo forlængst givet op, og barn nr. 2 ville SLET ikke komme på tale. :o)
  Min veninde døjede så meget under hendes graviditet (2 gang), at hun var sengeliggende fra 5 måned og måtte have hjælp til noget så simpelt, som at vende sig om.
  Efter måneder i helvede, kom der den skønneste lille pige med det tykkeste sorte hår…og KOLIK!!! Flere måneder med 0 timers søvn. Men på trods af den omgang, er hun allerede igang med at “planlægge” nr. 3, så enten glemmer kvinder hurtigt, eller også er det bare fordi vi kan klare mosten :o)
  Anja

  • Jackie Navarro siger:

   HAHAHA Anja. JA du har helt ret. Jeg ved ikke hvad det er der får os til det, men resultatet er jo også bare så fantastisk, så hvorfor ikke. Lige nu er der ikke tale om en nr 3 eller jo der er, men jeg tror man skal tage den efter man har født selvom det frister mig at blive gravid igen lige bagefter, men om jeg kan klare det eller om jeg gider 9 mdrs graviditet åååh jeg tvivler. Men sikke en uheldig graviditet også med kolikken. Jeg tør slet ikke tænke på hvor hårdt det er. Puhaaa…

   Kærligst jackie

 2. Raili siger:

  Er du sikker pa der er kun en ! 😀 <3 <3

  • Jackie Navarro siger:

   HAHA ja ja jeg har været til scanninger et par gange. Der kan ikke gemme sig en. Jeg er bare enorm stor på maven. HAHA

 3. Raili siger:

  Jag ved ! Har set scanningen ! Det var kun for sjov ! 😀 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *