Blandede følelser

Har arbejdet indtil kl 16 i dag – det er gået fantastisk og jeg hyggede mig med Gittemor. Dejligt! Senere tog vi en tur ud for at hente mad, og så var det hjem til min søster og hendes kæreste. Jeg skulle have lagt nogle programmer ind på min computer, og Christian (søsters kæreste) er utrolig teknisk i forhold til mig selv. HAHA. Det var skønt!

Min søster bagte dejlige muffins. Mmmmmm… Dejligt smagte de!

Desværre sluttede dagen lige med lidt drama omkring familien. Nogle gang forstår jeg simpelthen ikke, at “voksne” mennesker kan opføre sig som børn. Det er nu ikke første gang, jeg løber ind i den slags ting, men jeg bliver lige overrasket hver gang… Jeg har selvfølgelig ikke lyst til at fortælle konkret, hvad det handler om, da det er ret personligt og jeg ikke har lyst til at hænge nogen ud. Jeg bliver bare sååå overrasket over, at der findes folk, som kan vende 180 grader. Det sårer mig, men det er jo nok også meningen.

Jeg bryder mig ikke om drama, og har egentlig aldrig gjort. Jeg bryder mig ikke om at folk sviner hinanden til, og jeg bryder mig ikke om at folk bagtaler hinanden. I det hele taget bryder jeg mig ikke om, at folk ikke er loyale overfor hinanden. Jeg HADER drama!!! Jeg har hverken tid eller lyst til at bruge energi på det, selvom jeg nok kommer til at gøre det alligevel. Jeg har heldigvis en dejlig familie, som jeg elsker, og det er selvfølgelig der, jeg skal bruge min energi. Men når tingene går en imod, og når specielt når det folk man holder af, vil den stadig sidde i baghovedet.

Det er hvad jeg kalder en dag med blandede følelser. Hvis jeg nu glemmer alt det drama, så har min dag jo været vidunderlig, og jeg har fået styr på en masse gode ting!!!

 

 

Også lige en dejlig cappucino til sidst!

TAK FOR KAFFE2 Responses to “Blandede følelser”

  1. Christina siger:

    Der ville desværre næsten altid være drama – det kommer vi ikke udenom. Selvom det er en rigtig træls ting!

    Håber du har haft en god dag trods det!

    Mange hilsner fra Christina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *