Bliv lidt sundere

PUK healthcare
D.13. maj i Odense afholder PUK Healthcare en stor konference om sundhed primært rettet mod virksomheder. Det synes jeg er en rigtig god ide, fordi at det er vigtigt at virksomheder tænker på deres medarbejderes sundhed. Ideen er, at man via foredrag og inspiration kan få nogle helt konkrete værktøjer til at forbedre sundheden og de daglige vaner i virksomheden. Henrik Duer, Charlotte Bircow og ernæringsekspert Michelle Kristensen er bare nogle af dem der deltager. Det er en rigtig god mulighed for at få noget ny viden, som bliver til gavn for medarbejderne- og dermed hele virksomheden.

PUK Healthcare er et institut som gør en masse for at forbedre sundhed og livskvalitet for den danske befolkning via fx konferencer, undervisning, kurser og foredrag. De har også kompetente undervisere, som udover sundhed specialiserer og begår sig i business verdenen til daglig fx Christian Have (Have Kommunikation), Henrik Hänschell (Virksomhedsrådgiver, Skills Academy) og Claus Johnsen (kommunikationskonsulent, Sense Communication). PUK Healthcare går meget op i at der er et tværgående samarbejde mellem sundhedseksperter og erhvervsdrivende. Det er rigtig vigtigt, hvis man skal kunne inkorporere nye vaner i en corporate setting. Herudover er erhvervspsykologer også en elementær del af holdet, da disse har indgående kendskab til erhvervspsykologi og virksomhedskultur.

Jeg ved af egen erfaring hvor vigtigt det er at have et godt helbred, når det kommer til min virksomhed. Når sundheden er i top- er der større sandsynlighed for at opnå de bedste resultater. Det hele hænger sammen, og der kan generelt gøres mere for sundheden og livskvaliteten for medarbejdere i diverse virksomheder.

Derfor er det en oplagt mulighed for at give dine medarbejdere, eller dig selv som leder, et skub i røven-
Du kan se mere om PUK Healthcare og konferencen her.’

Indlægget er lavet i samarbejde med PUK HealthcareSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *