Børn og deres ting!

jackie navarro

Hold nu ooooop! Er det mig eller jo større børn bliver, jo mere skal de aktiveres? Eller er det fordi jeg er en dårlig mor og ikke hele tiden finder på noget når de er helt små. Jeg mener altså man også skal lære børn at være hjemme og kunne lege lidt selv. Men mine børn, de skal hele tiden aktiveres med det ene og det andet og hvor er børn bare forkælet i dag!!!  De får jo alt hvad de peger på! Eller er det mig som har en underlig tilgang til det. Hmmm de får næsten alt. Men det som jeg selvfølgelig ved de skal have mest af, det er kærlighed og masser af det!!!!
Så  måske er jeg ikke helt underlig??? Nej det var bare en tanke jeg lige fik, fordi lige om lidt bliver Victor Charles 1 år. Det er jo helt vildt!!!  Det er gået så hurtigt.  Der skal jo købes gave, også tænker jeg, Ja hvilken gave? Hvad ønsker sådan en lille mand?

Hov ja og en mere ting, jeg ikke kan finde ud af. Theodor har jo så mange ting. Men hvad gør man i forhold til brødre og ting som Theodor allerede har. Kan de dele det selvom Theo bliver irriteret når Victor Konstant prøver at tage hans ting? Jeg gider jo ikke købe to af det samme!? WHAT to DO? Jeg ved godt at det er sundt for børnene at dele men jeg er også bange for at Theodor bliver alt for sur på hans lillebror især når han bliver større. Jer som kommer ud af søskende kan da godt huske at søskende kan være belastende, når de låner ting uden at spørge. Især små søskende og jeg er altså en af de små. Min søster var da ikke altid glad når jeg rodet i hendes sager. HA HA HA

victor Charles10 Responses to “Børn og deres ting!”

 1. Emilie siger:

  Hej Jackie
  Jeg har en søster der er 3 år yngre end mig, og da vi var yngre fik vi de samme ting i julegave, fordi vi tit ønsket os det samme. Min lillesøster så op til mig og synes jeg havde nogle flotte ting, så min mor og far kunne ikke se hvorfor vi ikke kunne få en hver. Men med det sagt, så er det jo også vigtig at lære ens børn at dele, eller lære at man sagtens lige kan låne ens bil lidt ud og så få den tilbage igen 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Tak Emilie. Du har nok ret i det med at give det samme til dem begge. Tror det kommer til at ske til sommer, når Victor kan lidt mere.

 2. Manja siger:

  Selvfølgelig skal børn lære at dele, men det skal tildels være på deres primisser, synes jeg, da “vi voksne” tit kan have en tendens til at mene og tro at børn skal dele. Tænk på en lille dreng der sidder og leger med to biler, og han har en rigtig god leg kørende, pludselig kommer den voksne og siger at han sagtens kan dele med den anden dreng, for han har jo to biler. Men hvis han skal give den ene bil fra sig, så ødelægger det jo hans leg. Jeg håber at Theodor er faldet helt på plads i hans nye institution 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Manja. Det gør mig lidt klogere. Det rart at høre Meninger. Jeg må lige tænke mig om. ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *