Busy busy!!!

1 måned tilbage og mange ting man lige skal have styr på inden man føder. Jeg husker lige så tydeligt at man skal huske at nyde den tid man har med maven for lige om lidt, står den på nat-projekter og i værste fald kolik. UUUHHH… Og jeg ved godt jeg får en dejlig yndig pige. Det er jeg ikke i tvivl om. Men man husker bare fra første gang man skulle have en at man virkelig skal nyde at man ikke skal op 10 gange om natten. Men jaaaa selvfølgelig glæder jeg mig og jeg glæder mig endnu mere til at se normal ud. Min numse er begyndt at være ret slasket, fordi jeg ikke kan bevæge mig som jeg plejer. UUh jeg savner min krop. Tror næsten alle gravide kan kende til følelsen. Hvor må det være dejligt at føle sig lækker som gravid. Nåh i ved jo hvordan jeg har det og jeg kan jo ikke blive ved med at gentage mig selv vel. Ellers bliver det også bare den samme kedelige historie som altid.

Brokkke brokke brokke…

 Jeg har så ondt i min lænd at jeg føler mine hofte er ved at smuldre.

Til gengæld så har jeg haft en dejlig formiddag med nogle dejlige glade piger, havde jeg ikke dem i min hverdag når min børn og mand ikke er tilstede, så havde jeg nok været endnu mere bitter. HAHAHA. 

   

   2 Responses to “Busy busy!!!”

 1. Jane siger:

  én måned kære Jackie, det går så hurtigt. Jeg kan slet ikke forestille mig, at din røv er slasket !! Du er så flot gravid og det billede du postede af dig selv før påske i undertøj, du var så flot.
  Men stakkels dig, at du er så smadret i både lænd og hofter, det er så tungt i den sidste del af graviditeten. Husk at slappe af så meget som overhovedet muligt, fordi som du selv er inde på, når du har født prinsessen, så går der nok et par uger eller mere inden du får lov at sove natten igennem igen. Men hold nu kæft, hun bliver det hele værd. Jeg glæder mig virkelig sådan til at se de første billeder af hende her på bloggen, jeg tør vædde på at hun bliver lige så smuk, som sin mor.
  Held og lykke med de sidste uger af graviditeten 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Nåååh Jane… Taaaak… Elsker din positiv indstilling. Jeg er ked af jeg ikke har været så meget på. Men hold da fest, der er gang i den lige nu. Jeg prøver at sove så meget som muligt. LIge pt rykker jeg også ind på gæsteværelset i løbet af natten. så jeg ikke bliver sparket i hoved og mave af Victor. Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå i forhold til at lægge 3 børn og sove med 3 børn i sengen….. Hmmmm det kan næsten ikke lade sig gøre.

   God weekend til dig <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *