Christian Adamsen show

Det var såååå hyggeligt i går! selvom vi var ret trætte. Maria havde skrevet os op til luksus salg, hos mulberry og Gucci osv. efter showet, men vi var så trætte og det var hundekoldt… grrrrrrr…. Så vi skyndte os direkte hjem til hende.

I får lige lidt billeder her, som jeg har stjålet af Maria, jeg trænger til et nyt kamera!!! Godt det er hende jeg skal følges med under modeugen..  Så har jeg altid en, jeg kan stjæle fra! Ej jeg skal nok selv tage nogen!

HEHEHEHEHE

Tak for lån skønne Maria!!!

Vi fik lidt luksus ting under showet plus goodiebags!

www.fashionvictim.dk3 Responses to “Christian Adamsen show”

  1. Maria Dam siger:

    Ihhhhh Jackie!!

    Det var så hyggeligt! – GLÆDER mig til FASHIONWEEK

  2. […] Adamsens Show was actually the first show we did together… You can read about it HERE  on Jackies blog or HERE on my […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *