CRAAAASH

Computer virker ikke igen! Så er det til forsikringsselskabet igen. Den virkede i morges og da jeg sætter mig på kontoret for at være rigtig produktiv fungere min Mac ikke. Alle bærbar er lånt ud på vores kontor, da der er kommet 2 nye praktikanter og 2 mere på vej. Så jeg har altså taget bilen til min mands kontor for så at sidde på en af deres. Det er squ da luksus. Dog lidt anderledes at sidde med et helt almindeligt tastatur og en samsung skærm og selvfølgelig en ekstra skærm. Det er lidt noget andet.

I dag har vi endnu en fremvisning også selvom der nok bliver skrevet en købsaftale. Men det kræver at de får solgt deres rækkehus på Østerbro. Så kryds lige fingre for det. TAAAK!!! Så er alle glade.  Jeg vil flytte!
I morgen har vi bankmøde og har derimod fået en ny rådgiver, grundet ændringer af vores tidligere rådgiver er privat rådgiver og ikke kan sætte sig ind i vores situation i forhold til vores virksomheder og regnskab, så nu står den på en erhvervs rådgiver. Niels sagde han lyder til at være en fyr med gang i og forståelse. Så det bliver spændende at møde ham. Jeg håber på et tættere samarbejde med vores nye. Efter ændringer i vores afdeling har det være et udfordring at få det tætte forhold til sin rådgiver. Så 2 plusser i morgen bog.
Jeg er sikker på alle har en holdning til sin bank. Jeg havde et rigtig dårlig oplevelse engang hos min tidligere bank. Hvor jeg blev behandlet så dårligt, men efter at have skiftet til Nordea, har jeg kun haft bedre og ofte en rigtig god behandling.
JackieNavarroblogSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *