Dagen I Dag!

Så kom søster lige forbi på BMW, hun havde lånt den af Theodor. Han var ikke meget for det! Men den kom tilbage i god behold! HAHAHA.. Sikke noget fis jeg finder på!!!

Vi fik talt lidt om, hvad min præsentation skal handle om – hun havde heldigvis nogle super ideer! Det tog lidt tid, men kun så vi lige kunne nå at slutte aftenen af med Mad Men.. Selvfølgelig!!! Jeg var den første, der hoppede i seng!

Her til morgen stod vi op og lavede det sædvanlige. Spiste morgenmad sammen og lige hyggesnak. Leo(min søster) og jeg fik sindssyg travlt lige pludselig. Det går sååå langsomt for mig om morgenen. Jeg skulle finde min læderbukser, og jeg havde kigget alle steder, VÆK, PIST VÆK… Hvorfor er det, at når man endelig skal finde noget tøj, så er det væk? Jeg forstår det ikke. Det er hver eneste morgen eller for den sags skyld, hver eneste gang jeg skal finde noget, så må det blive noget andet jeg skal ha på. Og det sker vidst rimelig tit. Hahaha.. Jeg trænger også til at få smidt en del tøj ud, eller give det væk til Røde Kors eller noget i den stil! Det må da hjælpe lidt på overblikket…

På vej hen til vores møde ude i filmbyen blev jeg helt hysterisk, jeg prøver altid at undgå motorveje, fordi jeg er så paranoid. Niels skulle lige ha et lift til kontoret i Ballerup, og derefter skulle vi ud til Avedøre, hvor filmbyen ligger. GPSén gad ikke at samarbejde, den prøvede hele tiden at smide mig ud på motorvejen. Nææææ nej. Godt lyden var slået fra, ellers var den røget ud af vinduet. hehe….  Hovsa, min næste GPS, skal være med talefunktion, så jeg kan skælde den ud, og bare fortælle den hvad den skal gøre, så jeg ikke skal sidde og trykke alt muligt ind.. Kan man få det i dag??

Men til sidst fandt vi det. Weeee, jeg klarede den…

Det gik rigtig godt til mødet med www.picturethisfilm.dk/

Vi fik snakket om nogle ideer, og hvad de kunne gøre for mig. Jeg tror ikke, der går længe, før vi går i gang. Glæder mig helt vildt. Jeg tror nu nok, jeg skal øve mig lidt foran spejlet og få noget coaching.

Nu er jeg på vej til træning, og derefter skal jeg forbi Bector og bector i Hellerup til konsultation. Min kæbe sidder lidt forkert, eller hvad man nu siger! Jeg kører den over min sundhedsforsikring, det kan klart anbefales at få sådan en. Selvom regeringen har valgt at det ikke skal være skattefrit længere at passe på sig selv. Uden den.. hmmmm så ville det blive dyrt, at gå til en tandlægespecialist og evt få lavet en del ved det. Man kunne også vælge at tage det offentlige, men for det første plejer der, at være lang ventetid og for det andet, hvis du kommer ud for noget med en bøjle eller noget i den stil, så kan man hurtig komme af med 10-30.000 kr. Min sundhedssikring koster 773 kr for et halvt år, og det kan hurtig svare sig med det, jeg måske kommer ud fra nu. Nu hører jeg også, de har lavet Tandforsikring. Hmmmmmm Jeg tror lige, jeg skal ha mig sådan en. Haps5 Responses to “Dagen I Dag!”

  1. Micha siger:

    Rigtig fed blog! 🙂 ….følger efterhånden med dagligt.
    tænkte på….har du mon et link til en sådan forsikring, hvor man kan læse mere om det? Håber at du kan hjælpe. 🙂
    Knus Micha!

  2. Micha siger:

    mange tak 🙂 jeg tjekker lige linket ud…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *