Dagpleje eller Vuggestue

Vi sidder lige og ser Terkel i knibe. Den er jo helt fantastisk. Jeg har set den et par gange, men sprogvalget i den er, helt suverænt.

Mine unger er blevet så store altså. Det går helt suverænt hos dagplejen, hun er så sød og opmærksom – en rigtig mor/bedstemor! Det er lige hvad han elsker og jeg!!! Victor kravler ikke endnu, men til gengæld har han kuret hen af gulvet med med numsen. HAHAHA… Simpelthen for sjovt. Hans dagplejemor tror godt nok ikke der går længe, før han går rundt. Håber lidt på han lige når at kravle lidt, bare et par uger inden han begynder at gå. Det samme gjorde Theodor.

Jeg har tit en dialog med kvinder, om hvorfor dagpleje frem for vuggestue og omvendt. Vi har valgt dagpleje fordi, at det føler vi han er mest trygt, der er ikke så mange børn at koncentrere sig om, der er ikke larm, og der er lidt bedre overblik over dem. Men det samme ville man nok sige, hvis man havde sine børn i vuggestue, bortset fra den med larm. hihi – Desuden, så bliver der lavet lækkert hjemmelavet mad, hjemmelavet boller og man er næsten fokusbarn hver eneste dag, da der ikke er så mange at holde styr på. De får en masse kærlighed!

Vores dagpleje mor skriver i Victors bog hver dag om, hvad han har lavet og gjort og sætter et par billeder ind af ham. Er det ikke fantatisk!!!!? Så fedt! Dejligt at selvom man ikke kan være der, så kan man følge udvikling dag fra dag.
Jeg vil sige, at jeg synes, vi har fået et fantatisk dreng ud af det. Dorthe vores gamle dagplejemor har været så skøn overfor Theodor. De har hygget sig. Theo er blevet et dejligt varmt menneske og er god til at trøste andre, hvis de er kede af det. Han er åben og kan stort set tale med alle, medmindre man ser uhyggelig ud. Han er forstående og en rigtig krammebamse, han er også stadig tonser Theo, men utrolig beskyttende. Han er stædig, men hvem er ikke det! HAHA… Så ja jeg er glad for dagplejemor.

unnamed-19 unnamed-20 unnamed-21Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *