Dermaroller – stor effekt på linjer og hormonel akne

– ANNONCE VIA SELECTED BLOGGERS –

Døjer du med hormonel akne, og ønsker du en metode til at mindske urenhederne derhjemme? Så er en Home Care Dermaroller noget for dig. Ved regelmæssigt brug af en dermaroller med ultrafine nåle holder du talgkirtlerne åbne og fjerner alle tegn på hormonel akne. Bestil din dermaroller hos pure-face.dk og glæd dig til at se resultaterne.

behandlinger_topbillede

Bestil din dermaroller og oplev, hvordan du hjemme hos dig selv kan behandle din hud for akne og akne ar og holde den smuk uden ujævnheder. Er du utålmodig efter hurtige resultater, så bestil en tid til behandling af akne med laser. Vores effektive laserbehandling ødelægger hudens aktive bakterier og reducerer akne ar, så du får en flot og strålende hud.

Bestil din egen dermaroller til hjemmebrug eller få en tid til professionel behandling af akne hos Pure Face

Uanset om du er til hudplejebehandlinger hjemme hos dig selv eller i professionelle omgivelser, så er pure-face.dk er kig værd. Bestil tid til en omgang forkælelse i form af vores effektive akne behandling, der allerede viser imponerende resultater efter den første behandling. Eller få en markant flottere hud på bare 2-4 uger med vores smertefri dermaroller.2 Responses to “Dermaroller – stor effekt på linjer og hormonel akne”

 1. Frederikke siger:

  Hej Jackie.
  Jeg har læst anmeldelsen af dermaroller her: http://agirls.dk/eksklusiv-dermaroller/

  Kan du anbefale nogle af de 3 de har testet eller forslår du at man køber dermaroller hos pure face?

 2. Pernille Jensen siger:

  Hej Jackie.
  jeg ved ikke hvor meget du ved om DermaRollere, men jeg har læst lidt om dem på denne side https://perfect-body.dk/blog/hvad-er-en-dermaroller
  Der står at det er farligt at bruge falske DermaRollere.
  Ved du hvordan man kan se om en DermaRoller er ægte eller falsk?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *