Det er lige hvad jeg skal bruge!!!

FashionFinder App, er faktisk lidt genialt!!! Det er en Gratis app, hvor man let kan få at vide, hvilke butikker, der handler med det mærke man søger, hvor den nærmeste butik er, når der er fashion events mv. Der er mange butikker, jeg overseer eller glemmer. Tit går jeg bare lige i de butikker, som jeg lige hurtigt kender. Men med denne her app, så kommer der nogle gange noget frem, man ikke lige havde set før!!! Underligt nok fik jeg anbefalet det af min mand. Det er så det sidste, jeg regnede med! Tak skat! Nu er du selv uden om det! HAHA.. Glæder mig til at bruge det mere og mere, så der også kommer lidt flere butikker og mærker på – det her er vist en man skal støtte HAHAHA. En smart ting som også er på, er nye trends eller måske en idé til, hvad ens næste køb er. Tit står jeg helt tom for idéer, hvis jeg nu skal til arrangement eller mangler noget nyt, som kan pimpe min hverdag op. Jeg har i lang tid ikke fået taget billeder af mig selv til bloggen, men jeg skal nok sørge for, at få taget lidt flere, da der er nogen som efterspøger. Men her er en klar anbefaling til enhver kvindes behov i hverdagene.. HAPS

Tak
FASHION FINDERSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *