Det er nat!

img_4577.jpg

Det er nat og jeg er vågen. Cherie er forkølet og har vækket mig 20 gange og kl 2 fik jeg nok og rejste mig op. Det er så halvanden time siden nu. Jeg går rundt og smør madpakker og gør klar til at vi skal rejse. Alle sover nu på nær min Au Pair og jeg. Hun er lige vågnet. Jeg bliver sikkert vildt træt senere, men det er der ikke noget at gøre ved. Kender du den følelse hvor man ikke kan sove også ligger man i sengen og prøver at finde ro men det virker bare ikke, næ nej så er det meget bedre at få noget ud af natten tænker jeg!!! Nooot! Nu sidder jeg  her kl er halv 4 og venter bare på min mand vågner, så der er nogen der kan underholde mig!. Der er ingen grund til at hoppe i seng nu, vi skal nemlig køre senest om 1 time mod lufthavnen. Glæder mig!

Der er Wifi dernede så i høre fra mig. Kryds fingre for min tur bliver fabelagtig!!! Vi skal have 3 børn med.
Det første billede kan jeg simpelhen ikke slette, men det taget hos min nabo.  Men dem under er fra i tirsdags hos min far.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *