Efter anden behandling

Det bliver kun bedre. Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg har fået lavet mine bryn hos Nouveau art. Jeg har skrevet tidligere om min første behandling HER. Så det er jo ikke fordi det har ændret sig. Uden tvivl de dygtigste, især Majken Villefrance. Hvis du selv går med det i tankerne og er træt af at bruge din tid foran spejlet for at rette dine bryn til eller tegne dem op, så er det her bare den bedste løsning. Hvis du overvejer at bruge nouveau art, så vil jeg råde dig til at ringe ind og bestille nu, for ventelisten rækker helt frem til næste sommer og det går åbenbart kun en vej.

Her ser du billeder fra da jeg startede, første behandling etc. Jeg mangler en mere, men vi venter 2 mdr til med at gå i gang med den tredje behandling.

Læs gerne mit sidste indlæg eller gå på Nouveau arts hjemmeside HER
Første gang jeg kiggede ind 

  
Lige efter første behandling (ikke helet) 

   
 
Helet efter første behandling 

  
Efter anden behandling 

  
Opfølgning kommer senere. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *