Efterårsfavoritter

 

Jeg får tit spørgsmål om min stil, og derfor vil jeg i det her indlæg forsøge at beskrive min stil, som den er nu, lidt samtidig med at give mine musthaves for efteråret.

 

Stil for mig er noget der tager tid at finde. Og det handler om at finde sig selv også. Før i tiden har jeg gået i alt muligt mærkeligt, som de fleste nok har, og kan kigge tilbage nu og smile af mig selv. Jeg tror at det er nødvendigt at afprøve en masse for at finde ud af, hvad man kan lide- og hvem man er. Giver det mening? Haha. Stil for mig handler om at være tro mod sig selv, når man først har fundet det man kan lide. Min stil er nok oftest enten meget ladylike eller mere ovre i en slags ’rock’n’roll-chick’, alt efter hvad jeg skal etc. Jeg går op i klassiske items, kvalitet, feminitet med rå detaljer og fede snit. Jeg holder mig for det meste til det, jeg ved fungerer for mig- men jeg er ikke bange for at prøve nye ting. Jeg udvælger dem dog med et kræsent øje J

 

I min basis garderobe finder man:

En klassisk trenchcoat

Boucle jakke

Læderjakke/bikerjakke

Læder leggings

Feminine kjoler

Blondetoppe

Fede enkle T-shirts

Statement smykker- fx store halskæder

Pumps- helst nude eller sorte (og høje!)

Sorte støvler

 

Her til efteråret vil jeg friske basisgarderoben op med nyt lækkert strik- både trøjer og kjoler, nye mørke nuancer til neglene som fx Chanels ”Orage” og så måske nogle fine nye handsker. Man kan sagtens bruge det samme tøj, man har brugt over sommeren- man skal bare have lidt flere lag, eller leggings/strømpebukser ind under kjoler etc. I stedet for cardigan bruger jeg ofte en bouclejakke, da det gør det lidt mere stramt og elegant i looket.

 

Mit hår er som regel enten løst med store bølger eller krøller, eller også sat lidt råt op i en knold- meget dansk haha. Min sminke er som regel ret enkel til hverdag med lidt pudder, øjenskygge og lys læbestift. Det er faktisk som regel kun, når jeg skal noget, at der virkelig bliver brugt tid på sminken foran spejlet.

 

Billeder siger meget mere end ord, og derfor er her nogle af slagsen.

Håber, at det kan inspirere nogen derude til efterårs looket

IMG_1989.JPG

IMG_1990.JPG

IMG_1988.JPG

IMG_1991.PNG

IMG_1992.PNG

de her to trøjer koste begge 199kr og er fra Mango

Bikerjakken i nr. 2 collage er fra Zara og koster 1499kr

IMG_1993.PNG

den her jakke er også fra Zara og koster 699kr
Det andet ved jeg ikke, hvor er fra 😛
Neglelakken er selvfølgelig fra Chanel- og den står i teksten. De sorte pumps er fra Jimmy Choo (den første collage)

ENJOYYYY!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *