Efterår og vinter 2012 hos Costume

Vi ved alle sammen at vinteren allerede nærmer sig, og sommeren næsten ikke engang begyndt endnu… Men er der noget jeg glæder mig til, er det modetendensen, som vi kommer i møde. Normalt er det lidt kedeligt og sort, men som jeg kan se i Costume og selvfølgelig sidste modeuge, er det noget helt andet, end hvad det har været i mange år. Selvfølglig går mange ting igen, men i år kan vi tillade os mere og lege med de mørke farver og mønstre. Så vores vinter bliver nok ikke så kedelig, som den i de fleste tilfælde gør.

Jeg finder meget inspiration i modebladet Costume, og jeg elsker at sidde og kigge det hele igennem, og når det så er gjort, tager vi turen en gang mere og begynder at gå i dybden med det. Når jeg så skal ud eller shoppe, så kigger jeg i det igen!!! Så hele måneden får jeg kigget i det utallige gange. Jeg bruger selvfølgelig også nettet til at finde inspiration, men jeg vil stadig sige, at Costume er et must have. Det er fedt, at have et abonnement på bladet så man ved at inspirationen altid dumper ind af døren. NU kan du tilmelde dig Costume Abonnementet og samtidig vælge imellem Karmameju sæt som består af lip balm og bodywash queen 250 ml eller Black Lilly skulder taske og mobiltaske…. FEDT. I denne udgave synes jeg at artiklen “Costume Catwalk” fra side 66 og frem – er noget der fortjener et ekstra LOOK.

Klik HER for at læse mere

Jeg glæder mig så meget til denne uge. Onsdag starter mit første show klokken 10, og der skal vi ind og se JewelsCPH. Kvinden bag smykkerne er Mai Manniche, som er tidligere model. Skøn og helt fantastisk dygtig. Vores sidste show starter kl 23. en anelse voldsomt med de shows, men super interessant. Hvert år glæder jeg mig til at se næste års kollektion, og hvad designerne har fundet på.

 

 

(Sponsoreret indlæg)2 Responses to “Efterår og vinter 2012 hos Costume”

 1. Freja siger:

  Hej søde Jackie.
  Jeg abonnerer på din blog inde på bloglovin, men det sidste lange stykke tid er du ikke dukket op i ulæste blogs? Det synes jeg da er rigtig synd, når jeg kan skrive hjemmesiden og se du stadig blogger..

  Ville bare lige sige det, så der evt. kan rettes op på problemet hvis andre også oplever dette..

  Knus fra en trofast læser. Du gør det sørme godt!

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Freja

   Taaaak.
   Har du set om den virker nu? Jeg mener den virker. Krydser fingre for det. Tusind tak for de søde ord. Pænt af dig.. Nyd det dejlige vejr..

   Knus herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *