Elektriker Hellerup og omegn med garanti

ANNONCE VIA SELECTED BLOGGERS – SPONSORERET AF FARUM EL-INSTALLATION

Kontakt din elektriker Virum, Birkerød, Hellerup og omegn og få hjælp til elinstallationer eller energioptimering. Lad os sikre, at dine installationer er velfungerende og uden fejl. Eller kom med på bølgen med klimavenlig energi fra solceller eller varmepumper. Vi kommer gerne hjem til dig til en snak om dine behov.

Farum El-installation 7

Hos Farum El har vi stor erfaring med de fleste typer el-opgaver. Vi opsætter varmegenvindingsanlæg, der ventilerer boligen og forbedrer indeklimaet. Vi står for virksomhedens datanetværk, så telefonsystemet, antenneanlægget og computernetværket altid fungerer. Og vi tilbyder korrekt og sikker montering af dit nye køleskab eller komfur – ligesom vi kan give dig en god pris på hvidevarer gennem vores indkøbssamarbejde.

Farum EL – din elektriker med landsdækkende garantiordning

Hos os er du opfattet af en landsdækkende garanti, når du får udført el-arbejde. Dermed er du dækket ind af en garanti på op til 150.000 kroner. Det giver el med sikkerhed, så du altid ved, at dine elinstallationer er udført ordentligt. Kontakt os på mail eller telefon og bestil din elektriker Hellerup, Virum og omegn hos os.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *