Elsker Søndags Fernisering

Kokkedal Slot fra 11-16

 

På søndag udstiller min gode ven Per Hillo på Kokkedal Slot, hvor der samtidig afholdes jule event. Jeg har selv et par stykker herhjemme, og de giver mig en stor glæde hver dag. Hans billeder udstråler så meget glæde, kærlighed og det burde vi alle elske.

Jeg har valgt at vise de to billeder, jeg har i stuen. så kan se lidt af det, hvad i kan forvente.  Per er selv til udstillingen på søndag, så man kan høre lidt om hvorfor han maler som han gør.. Altid dejligt at høre det fra hestens mund!!!

Det nyrenoverede og nyåbnede Kokkedal Slot skulle i øvrigt være sat i stand for et 3 cifret million beløb – gætter på det er blevet super lækkert… 

Vi ses på Kokkedal SlotSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *