En afsløring på vej meget snart

Jeg har squ ikke lige altid den gode overskrift, men til gengæld så mener jeg det!!! HÆHÆHÆ… Hold kæft jeg kan være tør somme tider! Weekenden har den stået på familie hygge og pynte op til Jul!!! HAHAHA Ja jeg ved godt det er lidt tidligt. Jeg tager nogle billeder af det i aften. Jeg har sat LED lys op 3 steder i min have. Men det er ikke så spændende at se når solen skinner. 🙂 Jeg har lige været forbi med min søn på borgerservice, for at få lavet et pas også har jeg arbejdet. Så der er ikke sket noget vildt spændende. Lige om lidt smutter jeg ud til Niels på Kontoret. Har lige nogle ting jeg skal ordne derinde.

Jeg glæder mig så meget til at fortælle en hemmelighed, jeg har gået rundt med. Hvis alt ser godt ud, så kan jeg snart afsløre det for jer, men ikke før. Min hver dag foregår jo meget her på bloggen, så det har og er svært for mig at tie stille. Men for mig er det vildt!

Nåh jeg vil lige køre ind til min skønne mand! Han er så god. Tænker tit over hvordan en mand kan holde mig ud i længden. Men nææææ nej! Han kan ikke få nok! Det er altså godt!!!

Dejlig dag til jer



14 Responses to “En afsløring på vej meget snart”

 1. Mie siger:

  Gravid??? 😉

  Jeg under din lille Theo, en søster eller bror! Perfekt aldersforskel – krydser fingre for det er det 😉 hæhæ.

  Knus til dig

 2. katja siger:

  er du mon gravid? :-))

 3. Katja siger:

  Er du gravid? 😉

 4. Julie siger:

  Hey hov, det kan man da ikke sige… Kom nuuuu med hemmeligheden he he:-)

  • Jackie Navarro siger:

   Kan ikke sige noget… HAHAHA… I er godt nok nysgerrige! Længe siden jeg har fået så mange kommentar på et kedeligt indlæg. HEHEHE

   Knus

 5. Nille siger:

  Hi HI tillykke du er da gravid !!!

  Læser tit din blog og har tænkt det var længe siden du har været ude og buldre med tøsserne 🙂

 6. Micha siger:

  Spændende 🙂
  dét indlæg glæder jeg mig til at læse.

 7. Erika siger:

  NU må det være lige om lidt! Nu er det 8 dage siden du skrev det! Vi er nysgerrige!!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *