En dejlig oplevelse

IMG_3801(1)

Forleden var nede forbi Belnatur som er en klinik der ligger på en af de smukkeste adresser vi har hjemme i Danmark. Rummene er lyse og behagelig og indretningen er skøn, søde og professionelle behandler. Det er længe siden jeg sidst har fået en ansigts-behandling, så jeg trængte virkelig til det. Få trykket alt det ud som man ikke har lyst til skal være i huden og det som gemmer sig og kun kan ses med deres forstørrelses glas. Lækkert!!! Jeg blev  behandlet af en professionel og og dygtig kosmetolog med mange års erfaring. Jeg følte mig i gode hænder!

Den behandling jeg fik kaldes Belnatur Essens plus Beauty angel. Som var ren luksus. Jeg havde taget et lille tilvalg som var ansigstmassage og det var bare helt suverænt. Det er længe længe siden jeg er blevet forkælet på den måde. Der er kun lige en ting som gør en lille smule ondt, det er det med at fjerne det skidt der sidder ved næsen og hagen. Dog en nødvendighed for de skulle helt ikke vokse de porer. Hvis man har en tendens til den slags er det nok en god idé at få gjort noget ved det.

I kan læse lidt mere om den behandling jeg fik HER

Da jeg mødte min veninde på café efter behandlingen var hun også helt ivrig for at få den samme tur. Hun synes virkelig man kunne se en forskel. Så bliver man lidt glad når man investere sin tid i den slags.

Belnatur ligger i hjertet af Hellerup ud til en af sundvejene Frederikkevej 12. 2900 Hellerup. De skulle være dygtige til deres fag. Jeg kan kun give den varmeste anbefaling af stedet.  På hjemmesiden kan du læse meget mere om behandlingerne, der er jo alt fra fodterapi, ansigtsbehandling, negle og mm.

Lige kort så kan du se før og efter billeder fra Beauty angel HER. som formindsker strækmærker etc.

belnatur1
IMG_3810
IMG_3814
FullSizeRender(1)Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *