En god scrub maske!!!

JorgObe

Jeg har nu afprøvet JorgObé scrub mask nogle gange – tidligere skrev jeg også om peel off mask.  Masken er faktisk ret god, og jeg kan godt lide, at den tager fat og at mentol duften giver også god virkning på min hud. Selve skrubben er ikke minimale korn, men lidt grove korn – og det er jo noget, jeg godt kan lide. Jeg har bestemt ikke noget i mod, at jeg kan mærke at min hud bliver “skrubbet” . Den frisker huden op, og giver en et jævnt og ensfarvet resultat. Det er et produkt, som jeg vil bruge inden jeg skal i “byen” og derefter ligge min makeup. Jeg vil sige med de 2 produkter til sammen, går man ikke galt i byen. Jeg har prøvet produkterne over længere tid, og er egentlig ret tilfreds…

JorgObé er 2 i en. Man skrubber ansigtet blidt med fingerspidserne og lade den sidde i 10-15 min og derefter skylder af.
Nu er det jo ikke mere avanceret end som så, men her har i en anbefaling fra min side…

Her kan du ser mere om den og se mere om hvem de er – TRYK HER

Facebook profil har de også HER

jorgobeInden den tørre. Tog lige et bad efterfølgende.

jackie navarro
Nej jeg har ikke fået lavet læber. Jeg har bøjle på! Synes selv det ligner jeg har været under sprøjten. HAHA

(dette er ikke et betalt indlæg 😉 Kan godt virke sådan, produkterne har jeg fået)4 Responses to “En god scrub maske!!!”

  1. Melina siger:

    Så smukt et ansigt du har søde!! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *