En lille sen hilsen

foto-8(Mine øreringe er fra Tokyo Jane)

foto-9(Maria og Daniels skønne hund Bacon, som vi havde besøg af i dag)

Sikke en dag med masser af fart på og en masse ting at se til. Jeg er også i fuld gang med at hjælpe min søster med hendes bryllup. Det er helt fantastisk at hun skal giftes. ÅÅH hvor er jeg dog lykkelig over det og hold da op, hvor er der meget der egentlig skal forberedes til et bryllup. Det giver mig også lidt en idé til, hvordan det er når jeg endelig får holdt vores bryllup en dag. Hvilket nok ikke sker foreløbig… Håber på at arrangere mit eget inden for 4 år. Nu handler det om min fantastiske søster, og vi hygger os sammen ved at forberede det. Så hvis der er nogen, som har nogle ideer til et godt catering eller en kok, som kan klare en del mennesker til en skøn pris, må i endelig sige til.
Man skal jo helst se hvad der kan lade sig gøre og samtidig indhente tilbud, så mange steder som muligt, så man kan sammenligne. Det bliver så smukt, og det er jo lige rundt om hjørnet.

Gravid

Nu er der kun 33 dage tilbage til min termin. Jeg tæller ned nu. Begynder at være mere og mere nervøs for at føde, men jeg kan ikke stoppe det, så det må jeg bare finde mig i! ÅÅHH ÅÅÅH…. Skal jeg være en kylling og hoppe ud i en epidural eller skal jeg virkelig tage den samme oplevelse igen og gennemgå de værste smerter. HAHAHAHA…. Shit
Jeg er bange for at jeg vælger den lede vej, det er måske det sundeste også får man da også brændt en masse kalorier af under fødslen. Så det er både en enorm ego tanke som samtidig er det sundeste. Nogen der har haft gode eller dårlige oplevelser med epidural? I er mere end velkommen til at skræmme mig væk i forhold til at lave den blokade. Så bare kom med det! Har ellers bare hørt så rare oplevelser om, at man næsten ikke kan mærke det. Hihi…

Strikke opskrifter

Jeg har også et andet spørgsmål. Min skønne svigermor Bongo/ Gerda, vil rigtig gerne strikke noget fint sommer tøj til den lille nye. Er der nogen som ved hvor jeg kan finde, eller nar nogle gode strikkeopskrifter, nu hvor jeg alligevel har jer her?????
Det er vel noget med at finde noget tyndt uld eller hvad er godt garn til om sommeren? Han skulle nødig få hedetur, som hans mor har i øjeblikket!

En god navnebog

Vi har lidt udfordringer med navn… Det er bare så svært denne gang. Og jeg har for nogle måneder siden fået så meget hjælp fra mine læsere, og vi kan stadig ikke finde ud af det, så jeg overvejer at købe den bedste navnebog der findes på markedet. Det er jo nok ikke sidste gang, jeg er gravid. More babys to come!
Det kan være at det hjælper.
Da jeg fandt min søn Theodor kiggede vi i en bog. Men husker ikke hvis bog eller hvor den bog kom fra. Mener min nu afdøde “søster” Stine, og jeg fandt navnet sammen i den bog, da vi sad og drak kaffe i vores tidligere villalejlighed i Charlottenlund. Hmmm savner hende, når jeg nævner hendes navn.

Billeder af mit outfit

Jeg har været lidt sløv, når de kommer til mit tøj de her dage. Det er bare lidt svært at klæde sig på med en mave som er på størrelse med solen.. OMG…

Nåh men rigtig dejlig aften. Håber det vil være nogen, der kan svare på nogle af mine spørgsmål.

(Mine øreringe er sponsoreret) 16 Responses to “En lille sen hilsen”

 1. Gitte siger:

  Tag den hårde måde, søde Jackie – nu har jeg gjort det 2 gange, 2. gang frivilligt og når vi engang skal have nr. 3 så vil jeg gøre det sådan igen, uden bedøvelse.
  Jeg synes det som er MEST smertefuldt er når selve fødslen står på- og ikke imens man udvider sig. En epiduralblokade hjælper dig under udvidelses-veerne, men ikke under fødslen og så tænker jeg at så kan det da virkeligt være ligemeget. Har haft et par lange og hårde fødsler, men trods det alligevel valgt at gennemføre uden bedøvelse.
  Samtidig er det jo også enormt vigtigt, at du gør hvad DU er tryg ved. Held og lykke med fødslen, glæder mig til at læse om det når baby er kommet 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Gitte.
   Jamen hvad vil det sige at du kun rigtig havde smerter under fødslen. Jeg synes det var så smertefuldt under udvidelsen også. Jeg skreg som en sindssyg. Jeg kunne slet ikke holde det tilbage. Fødslen havde taget over. Men du har nok ret i at jeg skal droppe bedøvelse, jeg er heller ikke helt klar over om jeg ville nå det. Men uuuhf gider bare ikke de smerter. Jeg udvide og fødte på 4 1/2 time. Havde faktisk slet ikke en pause, hvor jeg kunne trække vejret. Veerne lå bare oveni hinanden. Så jeg brølede som en løve og væltede rundt. HAHAHAHA… Jeg havde ingen anelse om hvem der var omkring mig.
   Men Gitte, jo mere jeg tænker over det, jo mindre har jeg lyst til smertestillende. Du må lige sende nogle kræfter min vej… AV av av.. Hvornår skal den 3. være? Tror måske jeg tager 1-2 års pause med nr 3.

   Taaak for din kommentar og at du lige viser mig den rigtige vej.

   Kærligst Jackie

 2. Line siger:

  Hej jackie
  Prøv Kim indehaver af palæ dineren i
  Søborg..super lækkert og han skuffer
  aldrig.Han har en hjemmeside.

 3. Birgitte siger:

  Hej Jackie
  På Drops hjemmeside ligger der et hav af strikkeopskrifter, har selv strikket fine tæpper til vores børnebørn og flere små trøjer til mit lille barnebarn Isabella ;0), det er lige til at printe opskrifterne ud ganske gratis….
  Venlig hilsen Birgitte…

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Birgitte.

   Eeeej hvor skønt du lige kom med det. Jeg går ind og kigger med det samme. Tror Svigermor bliver rigtig glad, hvis jeg finder et par gode opskrifter. Hun havde vidst været på biblioteket, men hun synes ikke de opskrifter var særlig gode. Glæder mig til hun skal strikke til den lille nye.
   Tak tak tak Birgitte.

   Du ønskes en dejlig dag og skøn weekend.

   Kærligst Jackie

 4. Mie siger:

  Hvad med en sød jordbærhue? Den Bette sagtens bruge på en sommeraften, når duggen begynder at falde. Og så synes jeg altså bare den er alt for sød 🙂

  Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.dk

  • Jackie Navarro siger:

   Hehe… Jooo de er skønne. Har du en god opskrift på den?
   Sikke en fin blog du har. Bliver helt sulten. Den risotto med rejerne. MMmmmmm måtte lige vise den til min mand. MUMS – tror jeg vil lave den. Ved du hvor mange læsere du har? Er lidt nysgerrig 🙂

   Kærligst Jackie

 5. Kira siger:

  Hej jackie. Skøn blog du har følger altid med:)) min søster bestilte mad til hendes bryllup fra et italiensk firma så lækkert. Har ik deres nr men ved de hed http://www.ba-catering.dk

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Kira og tak for din anbefaling. Min søster har allerede fået fat i en. Tror hun måske synes jeg havde for mange bud på det- LOL…

   Tak Kira. Nyd sommeren, hvis den også er hos dig <3

 6. Mie siger:

  Ang fødsel og smerter… Jeg har tre stk, en kejser og to epidural.

  Jeg ser ingen grund til de smerter og jeg tror overhovedet ikke det er bedre.. Vi får jo heller ikke hevet en tand ud uden bedøvelse, ha ha

  Og jeg har heller aldrig været den store ammer , har haft meget behov for, få min krop tilbage:)

  Jeg er ret sikker på, at jeg alligevel er en rigtig god mor!

  Du skal jo gøre hvad du føler for og ikke hvad andre mener 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hmmmm. Nej det er der selvfølgelig ikke. Det var også derfor jeg spurte. Man høre det ene og det andet omkring hvad der er bedst. Men har du så været hurtigt igennem dine Fødsler. Altså der er en stort chance for at jeg bare skyder babyen ud på under en time siger de. Det er selvfølgelig begrænset for, hvor meget smertestillende jeg kan få. HAHA.. Men hviiiis nu… Så vil jeg da allerhelst undgå at brøle som en løve og føle jeg bliver savet i småstykker mens jeg er levende. Puha det lyder brutalt, men jeg huske det var sådan jeg beskrev det sidst, efter jeg havde født. HAHA
   Og ja du er da så meget en god mor. Det håber jeg endelig ikke du har fået en opfattelse af jeg skriver. Jeg skriver nærmere at det måske er lidt egoistisk at tænke på jeg måske overvejet at gøre det uden smertestillende fordi jeg ville forbrænde ekstra kalorier. HAHA… Men det var måske også ment i sjovt men så alligevel ikke.

   Det er altid rart at høre hvad andre har oplevet og hvor hurtigt det så har gået hvis man har brugt epidural? Det må du jo vide. 🙂 Har hørt det kan standse fødslen lidt? Eller?? 🙂

   Kærligst Jackie

 7. Mie siger:

  Hej Jackie:) jeg vil betegne dem som almindelige, ingen maraton fødsler her, ha ha
  Jeg har mange gange hørt, stedt skulle sætte fødselen i stå… Det har jeg slet ikke haft oplevelsen af. Det er jo meget normalt i andre lande.

  Uhh, jeg har ofte fået smæk for min holdning til fødsler og amning, ha ha.. Derfor siger jeg altid.. Hallo, jeg er en god mor.. Ha ha

  Jeg kan sagtens forstå du er i tvivl og det er man vel altid lidt ikk? Der er mange følelser og en af dem er jo de træls smerte.. Igen det aller vigtigste er, at du gør som du inderst inde synes. Jeg vil slet ikke sige pøj pøj endnu.. Men følger dig.. Knus

  • Jackie Navarro siger:

   Hahaha… Okay.. Jeg tror jeg må tage stilling til det, når jeg står i det. Jeg har ikke fået alverdens svar på det. SÅ jeg tvivler lige så meget som før. 🙂
   Nej nej her er tager jeg ikke tingene så tungt. Jeg kan godt se forskel på hvad der er forkert og rigtigt. Det er kun sshhhhh uvidende mennesker der siger man er en dårlig mor fordi man ikke ammer. Jeg ammer både fordi jeg ikke har noget i mod det og fordi man taber sig eller jeg taber mig hurtigt at det. Så det kan nogen vel fortolke som dårlig mor. HAHA… PYT. Vi kan ikke alle sammen nyde at amme – hvilket jeg ikke gør. Nyder det ikke men for mig er det bare en selvfølge, fordi jeg sidste gang havde så meget mælk, at jeg kunne amme en hel vuggestue. HAHAHA igen!!!

   Man er altid i tvivl. Jo tættere man kommer på det jo mere i tvivl bliver jeg. Jeg ville ønske at det bare lige skete nuuuu, så jeg kan være mig selv nu. Elsker bestemt ikke at være gravid.

   DU må gerne sige pøj pøj snart. 🙂

   Knus igen 🙂

 8. Maria Olsen siger:

  Hej Jackie :)….Nu er jeg selv gravid (for første gang) og er den største kylling! Så jeg skal helt klart have epidural 🙂 Men har hørt at det skulle være rigtig godt at føde i bad/badekar, så det overvejer jeg også lidt:). Ang. med strikkeopskrifter, er jeg en stor fan af det færøske firma der hedder Navia – http://navia.fo (deres garn sælges også her rundt i Dk)
  Held og lykke med det hele 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   AAAh haha… Ja det skal man da også have lov til at være en kylling. Jeg er en kylling når jeg går på gaden. Så jeg kan godt forstå du er en kylling her under fødslen.
   Tænker tit det værste ude i den store verden. Men også fordi man er præget af så mange dårlige nyheder.
   Jeg er sikker på din epidural nok skal hjælpe dig! Jeg har faktisk taget det der bad bedre til mig efter du og flere har skrevet det til mig. Det er i hvert fald godt at man måske kan få lidt mere kontrol over sin fødsel, fordi den måde jeg fødte på, var fuldstændig ude af kontrol.
   Tillykke med graviditeten. Du skal glæde dig til at få den lille til verden, det er noget helt andet og sikke en kærlighed der kommer frem i en. En voldsom Forelskelse!
   Feeedt med Strikke opskrifterne. Jeg kigger dem lige igennem og sender dem til Svigermor. HÆHÆHÆHÆ…. Jeg prøvede selv at strikke i min sidste graviditet, det gik helt galt! HAHA

   Stort knus og held og lykke ´herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *