En lille teaser

I dag har jeg været ude og skyde nogle billeder og videooptagelser, sammen med Signe Mørkebjerg Sjøstrøm og Signe Eflund. Skønne dejlige piger. Altid rigtig hyggeligt at være sammen med.

Kommer mere senere. Min søn kommer hjem om lidt, og jeg er stort set lige kommet ind af døren!!!

De billeder jeg ligger op i dag, er fra mobilen!3 Responses to “En lille teaser”

 1. Sissel siger:

  Hvordan har du lavet frisuren på billede 2? Vil du evt. lave en tutorial?

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sissel. Jeg har haft Signe Eflund på som stylist og makeup artist. Men jeg kan fortælle dig så meget, at man tar det meste af håret og i en elastisk/hestehale og håret øverste på hovedet og pandehåret krøller man med et glattejern til siden. Derefter tar du håret og sætter det op som du vil med en masse hårnåle. Det er måske ikke så nemt at forklare men jeg har heller ikke selv sat det. 🙂

 2. Your style is very unique in comparison to other folks I have read stuff from.
  Many thanks for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just bookmark this page.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *