En rar oplevelse!!!

 

Forleden var jeg ude og at spise på Sophienholm, Jeg havde lidt stjålet idéen fra Julie R Ølgaard og Neel Rønholt, der i sidste uge havde de været dernede, og jeg synes det så så hyggeligt ud. Jeg kender udemærket godt Sophienholm, men at spise middag dernede har jeg ikke tidligere prøvet – selvom jeg bor 2 min fra stedet. Det ligger ned til Bagsværd Sø – meget idyllisk! Vi var ude i noget fransk sydlandsk stemning, og jeg drømte mig langt væk fra Danmark. Stedet var afslappende på en fornem og uformel måde. De små franske borde med søde duge og små parasoller, som var placeret ude foran Sophienholm på gamle brosten og med udsigt over Søen. For mig var det som et lille eventyr at komme derud og maden var skøn og fabelagtig til prisen.

Det er ikke sidste gang, jeg tager derhen. Vi har allerede talt om at tage mange andre derop for at få den oplevelse. Hold op hvor var det lækkert, og lige hvad jeg havde brug for på en varm sommerdag.

De har en facebook profil TRYK HER. Der er ingen hjemmeside til selve middagen, men man kan følge dem på facebook. Det her er noget i ville kunne li, så derfor deler jeg den lige med jer.

 

Vi ses igen snart! Fantastisk5 Responses to “En rar oplevelse!!!”

 1. Caroline siger:

  Hej Jackie,

  Tak for en fin blog, fine indlæg og dit drive, altid en fornøjelse at følge dig!

  Jeg har i længere tid beundret din smukke krop, veltrænet og trimmet, jeg håber derfor du kort vil skrive hvad du træner og hvor ofte samt din vægt og højde, mit mål er nemlig at komme i samme skarpe form som dig.

  God sommer.

  • Jackie Navarro siger:

   HEj Caroline

   Du var røget langt ned i min kommentar indlæg. Sorry.

   Hvor er du skøn og taaak. 🙂 Jamen jeg træner jo stort set baller og mave hver dag.. Maven kan du træne når du keder dig eller sidder hjemme på sofaen. Du skal træne til det syre i kroppen. SÅ du ikke kan mere. Jo mere du træner dem jo længere tid går der før du bliver træt. Så mål efter behov. Det må gerne gøre lidt ondt, det betyder bare det virker. Ryggen er også vigtig når du træner mave. Alt hvad der virker for dig og det der er mest hårdt, er det som virker bedst for dig.. Træn gerne med vægte. Jeg har vidste skrevet tidligere om hvordan jeg træner dem under kategori workout. Prøv at surf lidt rundt der.

   Og tak for dit skønne kompliment. Forresten så vejer jeg 49 kg og er ca 168 høj..

   God sommer til dig og knus

 2. Dominique siger:

  Hej Jackie 🙂
  Jeg følger din blog via. bloglovin, men den er ikke blevet opdateret i lang tid. Der står at der ikke er kommet nogen nye indlæg på din blog siden den 16. Juli, undrede mig og prøvede at klikke her ind og kan se at du heldigvis ikke er stoppet med at poste indlæg! Så kan man ikke følge din blog via. bloglovin mere??

  • Jackie Navarro siger:

   Hej D

   Jeg får kigget på det snarest. Det må være en fejl inden på deres system. Taaak for det..
   Kærligst Jackie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *