EN TUR I BONBON LAND

EN TUR I BONBON LAND

Der har jeg altså ikke været i 100 år. AAAH måske en overdrivelse. Men jeg har ikke været der siden jeg selv var barn. Vi var der til åbningen, og jeg må indrømme at vi har haft den mest afslappende og perfekte dag længe. Tænk at sige det om en forlystelsespark.. Men det er sandt! Vi hyggede os gevaldigt og der var bare ingen stress, Victor var fantastisk at have med. Han legede på legepladserne og så storebror prøve en masse ting. Victor prøvede en ting, det var han ikke helt vild med. Han er stadig en lille baby, men det skulle prøves. Bare rolig ikke noget voldsomt. Bare en orm der køre stille rundt. Theodor var til gengæld i hopla. Hold nu op hvor var det fedt at se. Han er også bare kommet i den alder, hvor han kan meget mere. Dog fik han ikke lov til at prøve noget alene. Han skal være over 120 cm for at gøre tingene alene. Han er kun 3 år! Så mor, søster, onkel christian eller far var med. Det var ren nydelse og være med ham. Hvor det bare dejligt at se den glæde ved børn, når de prøver ting, det er en stor oplevelse for dem, jeg husker det lige så tydeligt, da jeg selv var lille. Gid min fantasi var blevet der. I stedet for kan jeg få en stor oplevelse med mine børn, det er nok også meget bedre!!!!
BonBon land har en perfekt størrelse til at gå rundt i. Jeg kan varmt anbefale at tage af sted. Jeg vil mene der er meget sundere end dengang jeg var barn, Så hvis man er nervøs for at ungerne får for meget slik, jamen så kan du rolig tage af sted. Nu skriver jeg det her, fordi der er mange som har en holdning til den slags. Kender det jo fra Børnehaven. Vi er selv ikke særlig sippet, så sådan en dag som i lørdags, kan ungerne gå amooook!!! Der er næsten ingen grænse for hvad Theodor kan få og ikke få. Når jeg så giver ham lov, så kan han næsten ikke overskue det. Ha ha ha… Omvendt psykologi eller……..
AF STED MED JER!!!!

Forlystelser er der nok af og skulle man selv være glad for at prøve ting, så er der helt klart noget for de “voksne teenager” Ha ha….

GIVE AWAY

BonBon land, har givet mig muligheden for at udlodde 4 fribilletter, som du kan få fat i.
Jeg får sat den op en af dagene.

Tjek deres hjemmeside for flere informationer.

BONBON-Land.DK

HOLD OP EN DEJLIG DAG!!!! 

bon bon land bonbonland bonbonland bonbonland bonbonland bonbonland bonbonland bonbonland bonbonland bonbonland bonbonland bonbonland bonbonland2 Responses to “EN TUR I BONBON LAND”

  1. Camilla siger:

    Hej Jackie

    Tak for en skøn blog 🙂 Jeg vil lige høre – hvornår sætter du konkurrencen op? 🙂

    Vh. Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *