Endelig fik jeg post!

Godmorgen!

Endelig fik jeg min pakke. Jeg ringede ind til postvæsnets kundeservice i går og spurgte dem om, hvor min pakke blev af. Hun fik fat i posthuset, der sagde den selvfølgelig var kommet til en anden afdeling – Flot! Men jeg fik min pakke! WOOOW… Det skal lige siges, at det er postvæsnets skyld. De har det med at lave kage i den engang imellem – men så er det jo godt telefonen er opfundet, så man ikke skal sende et brev for at høre, hvor tingene bliver af. HAHAHA

Pakken er fra Papfar. De laver nogle ret fede jeans, og de sidder perfekt på mig. Jeg tror tit, vi alle godt kan have svært ved at finde et par jeans, som sidder godt – især bag på. Jeg har i hvert fald det problem, og jeg bliver så lykkelig, når jeg kan passe et par.

Jeg fik også bestilt lidt tøj til Theodor, mere for at teste af, hvad det egentlig er! Men det er super skønt og god kvalitet, det jeg har valgt er ikke så farverigt, men det er jeg heller ikke meget for. Kun en gang imellem! Jeg er ikke til Bamser, og nutte putte ting på børnetøj. Han kan selvfølgelig selv bestemme, hvad han vil gå i, når han begynder at forstå hvad tøj egentlig er. Men den tar vi på et andet tidspunkt. Jeg tror, Theo er enig med sin mor!

¨

Kig ind på siden. Det er meget casual, og passer til alle uanset hvilken stil man har, kan man altid bruge casual tøj. Det er min vurdering. Jeg er i hvert fald glad for mit og Theo´s, og det er ikke sidste gang, jeg bestiller derfra.

Juuhuuuu

www.papfar.com

 

 sponsoreret indlæg2 Responses to “Endelig fik jeg post!”

  1. Marie Louise siger:

    Hej J

    Du er jo hjulbenet!!! Det har jeg ikke lagt mærke til før nu…Dejligt at se, at du ikke er helt perfekt 😉

    • Jackie Navarro siger:

      HAHAHAHAHHAHAHAH. SJOVT. Ja jeg er ikke perfekt.. Jeg har et ekstremt hul mellem benene… men det ændrer sig når jeg tager på.. Jeg bruger str 24 i bukser.. kunne godt bruge nogle bedre ben! 🙂 hahahaha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *