Endelig fik jeg taget mig sammen!

Det har taget mig et halvt år at få lavet vipper. Nøøj hvor er det lækkert!
Det giver bare det ekstra jeg har savnet ved mig selv og den tid jeg sparer på at gøre mig klar! Lækkert!!!
Men tænk engang det er 6 måneder siden jeg sidst fik det lavet. Det sker bare ikke igen.
Når man er gravid eller når jeg er gravid, så når jeg til et punkt, hvor jeg tænker Noooo ikke alt den tid på at gøre mig i stand. Jeg orker det ikke!!! Måske er jeg ikke en flødebolle men jeg føler mig som en…  Også har jeg næsten fundet mig i at føle mig bare lidt tiltrækkende. Ja ja det sker at jeg lige giver den lidt gas til tider, men det er kun fordi det er nødvendigt.  Dejligt at være tilbage, hvor jeg snart kan se frem til en flad mave.. YES!!!!

Sikke en lettelse! Jeg får lavet vipper hos Lashbar nu på Store Kongensgade og jeg kan godt sige jer, de er super super dygtige og enormt professionelle. Det sjovt at hele deres koncept er bygget op på lækre vipper. Det giver alligevel en ro i maven, at det er det der er fokus på, så kan man kun regne med det bliver et godt resultat.  Jeg har valgt at få Volume Lashes igen, fordi vipperne er så tæt siddende, fyldige og enorm bløde. Man kan slet ikke mærke man har dem på.

Jeg kan stadig klart anbefale Lashbar!!!  Hvis det interesserer dig, så kan du lige kigge forbi deres website, jeg har linket til det sted, hvor du kan se hvilke vipper de har brugt HER

(null)

(null)

(null)2 Responses to “Endelig fik jeg taget mig sammen!”

 1. tina nymann siger:

  Smukt!
  Havd koster det at få lavet og er der en øvre aldersgrænse efter din mening. Jeg mener, ser det ikke fjollet ud hvis en mormor får det lavet?

  • Jackie Navarro siger:

   Nej efter min mening er der ingen grænse for alder. Det koster kun 300 kr for et par. Altså 600 kr for 4 huller i alt. Man kan sikkert få det billigere, tror Dirks er “dyrere” end de fleste smykke forretninger. Man kan jo altid starte med 2 i hver også kan man vel overveje den tredje. Jeg tror sammensætning har betydning for hvordan man gerne vil fremstå. Forestil dig et par diamanter som jeg og en perle ørering ved siden af. Det er da feminint. Er man lidt rå i sit look en dag, så kan man gå efter den slags øreringe med råt look med evt lidt perler eller sten.

   Jeg synes det feminint at man kan pynte dem på forskellige måder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *