Endnu en dag!

Endnu en dag med gråt vejr. Altså!!!! Hvad er nu det for noget. Jeg har lige købt en cabriolet også skal det også regne. Sikke noget!!!  Hvad mon det næste bliver!?
Jeg er stadig meget sentimental. Men så er det heldigt at jeg skal til Yoga og meditation med min søster i min frokostpause. Virkelig tiltrængt! Tror det hjælper lidt på det hele. Lige kom ind i sig selv lidt. Jeg skyder skylden på det grå vejr igen i dag!

Da jeg kom hjem i går, havde jeg lidt smerter i sårene, så jeg havde en smule svært ved at bære rundt på Victor, det var han ikke glad for. Da jeg så havde ham, så rev han altså bare fat i sårene. Av av… Nu har jeg taget plastret af. Jeg er spændt på hvordan de kommer til se ud.

I lørdags var jeg inde og få laser behandlet mine 2 tatoveringer. Den bag øret er næsten forsvundet men den på maven kommer desværre til at tage noget tid, fordi at huden ikke er så frisk der, den har jo været ude for 2 gange graviditet. Jeg glææder mig til det overstået.
Er du selv ude i at gerne vil fjerne en tatovering, så lov mig for guds skyld at finde et rigtigt sted. Jeg er glad for det sted jeg går nu nemlig RE-WIND.
Du kan være uheldig og blive fuldstændig skamferet, hvis ikke du vælger et forkert sted . De historier jeg har hørt har ikke været særlig positive. Jeg synes det er drøn ærgerligt at der ikke er nogle restriktioner indenfor det fag.

Hos min behandler, tager vi et skridt af gangen, hellere starte blidt end for voldsomt. Nåh det var lidt af mine tanker her til morgen.

Se mere fra tidlig indlæg her – http://jackienavarro.dk/2013/11/30/se-mig-fa-fjernet-min-tatovering/

-17 -16 -15Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *