Endnu en søndag – tid til sundhedstjek

Men sikke et smukt vejr!!! Jeg har lige gået en tur med min søn i barnevognen, så han rigtig kan få en dejlig middagslur – Krydser fingre

Skal til min stedmor´s fødselsdag her om ikke så længe. Det bliver nok det sædvanlige, boller og lidt mad efterfølgende, måske lagkage, hvis jeg er heldig!! HAHA… Elsker lagkage, bare jeg ikke skal spise det hver dag, så er jeg TOOOOSSSEET med det!

Så endnu en stille og rolig søndag.. Sådan kan jeg bedst lide dem.

SUNDHED

Imorgen skal jeg faste – Ingen morgenmad!! SNØFT. Jeg tænker tit over mit helbred, og er skræmt for om jeg har det godt, næsten hver eneste dag – Det er en svaghed, jeg har! Tror altid jeg fejler noget slemt, især efter jeg har fået Theodor. Meeeeen nu tar jeg mig sammen!!!

Jeg har bestilt en tid til et sundhedstjek eller sundhedsprofil, som de kalder det hos Health Group. Jeg skal blandt andet have tjekket kolesterol, blodtryk, blodsukker, konditest og fedtprocent..Og bagefter bliver der lagt en handlingsplan for min sundhed.

Det bliver godt at se, hvad resultatet ender med – men igen er jeg lidt bange for at høre, hvad de siger. Tænk hvis de siger, jeg har forhøjet blodtryk eller kolesterol… AAAAHHH.

Min mand har fået det lavet via sit arbejde, og for ham var et rigtig godt, at få tjekket op på sundheden. Han havde, uden han vidste det, et forhøjet kolesterol tal – det kan jo også være arveligt. Jo før man finder ud af det, jo nemmere er det at rette op på tingene. Han skulle til at træne noget mere for at få sænket kolesterol tallet! Han trænger squ også til det… HAHAHAHAHAHA. SÅ er det i gang Hr Rasmussen!!!! Jeg trænger også at kigge på nogle gode arme og stramme baller. HIHIHIHIHI

Jeg vil prøve at få lidt sundhedstip ud af dem som jeg kan videregive det til jer herinde!

www.Healthgroup.dk2 Responses to “Endnu en søndag – tid til sundhedstjek”

 1. Sophie siger:

  Lyder spændende! 🙂 Så lige genudsendelse af far, mor & berømt da jeg var på løbenåndet i dag. Hvor var du bare smuk som gravid Jackie 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Sophie
   Ja jeg er også lidt spændt her til morgen. Jeg skal være derinde om en time. UUUUHAA..
   Tak for de søde ord. Synes nu ikke jeg ser fantastisk ud.. Men tak alligevel. 🙂
   Håber du får en god start på ugen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *