Er der nogen derinde???

 


jordmoder
SOFT REBELS – Min kjole kan købes her http://www.soft-rebels.com under shop online

6 dage tilbage og i min kalender står der åbenbart jeg skal føde kl 11 den 4 juni! HAHAHA… Sikke noget. Jeg har nok skrevet det ned engang, også har den automatisk sat tid på det.  Jeg måtte lige tage forbi kontoret kort, skulle lige vise flaget, nu hvor jeg stadig ikke har født. Sidder her faktisk nu men skal køre om lidt. Jeg skal til min sidste jordmoder undersøgelse FORHÅBENTLIG!  Hvis ikke jeg går voldsom over tid. Shit der er 6 dage til termin. Hvorfor kan mit vand ikke bare gå??? Sidst jeg fødte var jeg gået 6 dage over tid. Er det normalt at når man først går over tid med den første baby, så er det bare sådan man er bygget og det skal man så forvente anden gang også. Folk har jo i snart 2 måneder sagt, ååh gud du skal da føde lige om lidt! Neeeeej!!! Der er laaaangtid endnu. Meget langtid!  Jeg kan sagtens sætte mig ind i alle de gravides tankegang (de trætte af dem) at nu skal det overstås. VENTE VENTE VENTE VENTE!!!

Min hjerne fungere ikke optimalt mere. Den køre så langsom, jeg kan ikke koncentrere mig. Kender i det når man er helt tom i hovedet. HAHA…. Eller er det bare mig?  Jeg er måske lidt dum til tider. HAHA… Ej undskyld nu går jeg i selvsving, man skulle tro jeg var på noget! Det må være hormonerne. Det er vel også en form for stof, det er bare noget jeg selv udvikler og ikke noget jeg sprøjter i mig. Hehe… Jeg er ved at blive skør eller det har jeg altid været lidt, skjuler det meget godt!

Nåh men tiden løber snart fra mig. En lille kort historie om i går. Det gik rigtig fint og jeg klarede hele optagelsen uden at føde, som i nok kan se og regne ud. Jeg har desværre tavshedspligt omkring emnet.

Jeg lavede også et program for snart et år siden. Det må da også snart blive vist?! Det tror jeg er rigtig sjovt at se. Mig og Theresa Glahn ligner godt nok noget der er løgn. Man når lige at se et par klip af det i selve programmet. Så lidt har jeg set. Jeg virker en anelse pivet! HAHA

jordmoder undersøgelseSoft Rebels7 Responses to “Er der nogen derinde???”

 1. Angelqueen.dk siger:

  Jo – jo vi er herinde – eller på den andens side.

  JEg synes det er så frofriskende at læse din blog, jeg kan godt lide du ikke er selvhøjtidelig og at du sagtens kan se det sjov i egne handlinger.

  Held og lykke med den forestående fødsel – tænk hvis det kommer til at passe det bliver den4.juni klokke 11.

  ILYG

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak. Hvor er du skøn. Ej mig højtidelig. Jeg laver måske lidt sjov med det nogle gange eller hvis man kender mig. Men ej jeg er ikke speciel højtidelig. Men glad for at du godt kan se det! Tror jeg er meget nede på jorden end så mange andre mennesker. Det synes jeg man kommer længst med selvom jeg måske ikke har prøvet det andet. Men på mig virker det jo!
   Taaak gid det snart skete. Min blog handler ikke om andet, nok fordi jeg er så skiii træt af det! HAHA…. Jeg tror næppe på det er kl 11 den 4 juni. Man kan da have lov til at håbe. I morgen er der 5 dage til termin. Jeg tæller jo næsten timer. DU har jo været der før, så du ved hvad jeg snakker om.

   Nyd din aften. Vi er lige kommet ind af døren herhjemme.

   Stort knus 🙂

 2. Camilla siger:

  Hej Jackie,

  Smuk kjole – hvilken str har du taget den i nu hvor maven fylder ekstra? Jeg er selv gravid, dog ikke så langt henne som dig endnu :)) Jeg shopper helst på nettet, men efter jeg er blevet gravid er det meget svært at sjusse sig frem til en str 🙂

  Kh Camilla

  • Jackie Navarro siger:

   Hej camilla.

   Taak den er i hvert fald farverig og glad. Man kan ikke være andet end glad når man får de farver på sig. Specielt hvis man har fået lidt farve her om sommeren.
   Den er ikke så lang men hvis ikke du er så langt henne, så kan den nok godt gå som kjole uden noget indenunder.
   Det er en str 36 mener jeg. Men det er af elastisk op over maven og jeg kan love dig får jeg er stor, folk synes jo jeg ligner en der er ved at eksplodere in no time! Så den er meget behagelig at have på. Jeg havde faktisk fået det tøj, så jeg kunne have noget nyt på efter graviditeten, så er godt overrasket over jeg kan have den på.

   Knus jackie

   • Camilla siger:

    Hej Jackie,

    Ikke noget at sige til at du er stor – og ej heller at du er ved at eksplodere 🙂 Jeg har også fundet ud af at man skal vove sig ud i at prøve noget at det tøj der hænger i skabet, selvom det tegner håbløst – nogle gange ender det med at se super godt ud til trods for at maven er der 🙂

    Pøj pøj med fødsel (snart).

    KH Camilla 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *