Et af mine største ønsker!!!

 

( Ikke det mest fantastiske lys eller billede. Burde havet taget ordenligt kamera med)

(Billede fra i dag)

Jeg er fuldstændig fascineret af folks kæbeparti. Jeg har været så heldig, at jeg ikke skal gå til en kirurg. Men tilgengæld har jeg nu fået en kæbe, som ikke går lige ned i et med halsen, og jeg behøver ikke makeup for at få det til at virke som om jeg gør. Jeg er simpelthen så lykke over det!!! Trust me… Kim fra Qura klinik har gjort min dag så fantastisk. Jeg troede ikke, det kunne lade sig gøre at forme ansigtet på den måde. Det føles naturligt og behageligt. Det gjorde egentlig ikke ondt, og det tog ikke mange minutter før jeg har fået det, som jeg har ønsket mig i alle de år.

Ja, jeg har været under sprøjten og jeg er ærlig omkring det. Men jeg er virkelig glad for det kan lade sig gøre.

Jeg kender jo Kim og har før i tiden været nede og fået lavet læber, det skal ikke være en hemmelighed. Jeg har henvist en del af mine veninder derned, som både havde problemer med rynker, for små læber eller problemer med munden, som trak lidt for meget op i den ene side. Lidt som Elvis.

Kim er DEN BEDSTE til den slags og kan vurdere ens ansigt på et split sekund. Det er jo meget debat omkring den slags og det interesserer mig meget. Jeg vil sige, at hvis man overvejer en eller anden form for hjælp, så synes jeg man skal gøre det uden at ligne en, som er helt stram i betrækket, men så vidt muligt gøre det naturligt. Lige nu bruger jeg stadig min dermaroller og rynkecreme. Så må vi se hvad tiden bringer.

Men hold hvor er jeg lykkelig. Og så tænker man, hvorfor har jeg ikke gjort det noget før?

Jeg har fået noget, som hedder Juvaderm Voluma, hvilket holder i op til 2 år! Hvor nice er det ikke lige!!!!

Nu har jeg prøvet det og JAAA jeg er glad for det!!

Læs meget mere på www.qura.dk

(billeder fra i går)

Jeg får taget nogle meget bedre billeder i morgen. Promise!

WWW.QURA.DK

 

Lig mærke til min kæbe, som går i et med min hals. HAHAHAHA – Jeg lyder helt tosset. Det er jeg måske også lidt. Men sådan er jeg!

sponsoreret indlæg17 Responses to “Et af mine største ønsker!!!”

 1. Camilla siger:

  Vil lige starte med at sige: Åh hvor jeg bare elsker din blog. Du er så hudløs ærlig, og du virker som en person med begge ben på jorden.
  Du er altid super smuk at se på, alt tøj klæder dig og så har du oven i købet overskud til at være mor og kæreste/hustru (ved ikke om I er gift) også – flot gået.

  Jeg har lige et spørsmål ang. dette indlæg. Jeg forstår vist ikke helt hvad du mener med en kæbe der går lige ned i et med halsen??? Hvad betyder det? Jeg kan ikke lige se nogen forskel på de to billeder du har lagt op, måske kigger jeg ikke efter det rigtige? Er det fordi der er for meget “kød/hud” på kæben – jeg tror ikke jeg er helt med 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Camilla. Tusind tusind tak! Det er jeg virkelig glad for du siger! Vi er gift! Og tak for de skønne skønne komplimenter. YAI…

   Det er jo så naturligt som muligt, det jeg har fået lavet. Det skal helst ikke se falsk ud. Men jeg havde ikke meget “kæbeben” Knogle eller hvad man siger. Så når jeg kiggede lige ud, Gik min hals i et med mit ansigt.
   Og det har jeg været lidt ked af over. Jeg så meget tynd ud i ansigtet, Lidt ALIEN!!! Hvis du forstår. Efter at have tabt mig et par kilo, ryger mit ansigt også. Jeg har fået taget et billede fornyelig hvor du rigtig kan se hvad jeg mener. Jeg har tit været god til at prøve at få mine markeringer frem på billeder, men jeg vil også gerne havde dem uden alle mulige mærkelige bevægelser.
   Jeg sætter lige et billede op, under samme indlæg, hvor det er meget tydeligt, hvis du kigger på mine kæber. Det er måske ikke noget folk ligger mærke til, men det gør jeg desværre. Så det her er kun for mig selv og ingen andre!
   Knus og kram til dig og tak endnu engang.

   Bliver virkelig glad.

   • Camilla siger:

    Jooo, nu kan jeg måske godt se lidt hvad du mener på det nye billed. Jeg kan godt forstå at du gør det for dig selv. Vi har alle vore små pudsige skavanker som ingen andre kan se, kun os selv. Og jeg er sikker på at alle dem som siger “at vi skal elske os selv som vi er”, de ville have gjort det samme hvis de havde tid, råd og turde. Du var smuk før, og nu er du bare blevet endnu smukkere nu.

    • Jackie Navarro siger:

     TAAAk Camilla.
     Det er nemlig rigtig det du siger. Og taaaak. Jeg føler mig også bedre tilpas nu. Skal ikke anstrenge mig selv for at markere det! Makeup er jo stort set det samme. Så vi maler os også til noget smukkere end vi tit er.
     taaaaaaaak taaaaaaaaak
     Rigtig smuk dag til dig. Nyd weekenden, hvis vi ikke lige skrives ved!

     Kram 🙂

 2. Josefine siger:

  Åhh hvor er du altså blevet fin <3 Man kan kun se en lille forskel, og derfor ser det HELT naturligt ud!!! Det er virkelig fedt at du "indrømmer" at få de ting lavet! For ja, man skal nemlig ikke lyve omkring sådan noget – ærlighed kommer man længst med! 🙂 Du har den skønneste blog – og personlighed 😉 YOU ARE FAB! <3

  • Jackie Navarro siger:

   Taaak Josefine. Jeg havde ikke lige set mig selv gøre det. Men nu er det gjort. Det er som om mit ansigt harmonere bedre og især med næsen og kæberne. Den har en eller anden sammenhæng. LOL….. 🙂
   Ja jeg må jo krybe til korset og sige jeg får lavet den slags ting. Til gengæld har jeg ikke rørt jeg mine læber siden jeg blev gravid. Kim sagde til mig, DU kommer til at ligne en abe, hvis jeg også skal sprøjte ting i læberne. HEHE.. Men jeg kan sagtens se at jeg har fyldige læber. Nogen gange køre man bare træt i sig selv og især med min kæbe som bare virker mere naturlig nu! Seriøst, jeg havde lidt et Alien hovede. GRINER
   Det er sjovt at nogen kendte ikke tør sige, at de har fået lavet diverse ting ved ansigtet, men det må de jo om. Det er vel også en privat sag. Jeg bryder mig bare ikke om når folk lyver. HEHEHE… Men jeg skal slet ikke gøre mig bedre end andre. Man vil bare altid gerne høre sandheden.

   Knus til dig og tusinde tak for dine skønne rare komplimenter. YAAAAI… Smiler meget stort lige nu.

   Dejlig skøn dag til dig J
   kram kram kram

 3. Milmic siger:

  Kim er Gud, hvis man skal have lavet lidt forbedringer og optimeres hist og pist. Synes det er flot og du er fantastisk smuk!
  Har det sådan, at har man muligheden for at få fikset nogle af de ting, man ikke er så glad for, så skal man bare gøre det. Om man vil fortælle det eller ej er helt op til en selv, men man behøver i hvert fald ikke nægte, at man aldrig har fået lavet noget. Der er jo heller ingen der tror på, at Demi Moore ser yngre ud nu end hun gjorde da, hun var midt i tyverne fordi hun bare er heldig fra naturens side 🙂
  Endnu en gang tak for en fed og inspirerende blog! Love it 🙂

  • Jackie Navarro siger:

   Jeg giver dig kun ret i det!!!
   Tak Milmic. Jeg har lidt travlt her til morgen. Ville have skrevet lidt mere. Skal til frisøren om lidt!
   Håber du får en helt fantastisk weekend!

   OG TAAAAK…
   kram herfra!!!

 4. olfers siger:

  Brug dog en stavekontrol. Der er jo ikke andet en stavefejl på din side.

  • Jackie Navarro siger:

   Det har du helt ret i! Jeg laver lidt tekst fejl her og der. Og måske passer “lig” ikke lige ind, men læg! Tak fordi du er opmærksom på det! Men de fleste laver tekstfejl, og det gør jeg ofte! Håber folk kan læse det alligevel. Men endnu engang tak! Synes selv det er røv irriterende! Dobbeltmoralsk 🙂 HAHA
   God dag til dig!

 5. Dm. siger:

  Hejsa

  Hvor er det blevet flot !

  Hvad måtte give for det, synes ikke det fremgår inde på hans side? :/ Hvis du vil fortælle det,

  God dag

  Vh

  • Jackie Navarro siger:

   Hej Dm.
   taaak 🙂

   Jeg tror du skal ringe ind og spørge. Det er lidt forskelligt hvordan priserne er. Det kommer helt an på hvor meget der skal i. Vi er alle sammen lidt forskellige. Så hvis jeg sagde en pris til dig, så ville den nok ikke give mening alligevel. Fordi du nok skal have en anden behandling end mig!
   Rigtig dejlig dag!

   kærligst Jackie

 6. Gitte siger:

  Åh søde Jackiemus……..hvorfor gør i unge, smukke piger dog sådan noget??? Hvorfor skal i være fejlfrie og sprøjte alt mulig lort ind under huden. Kig dig selv i spejlet – du er jo gudesmuk fra naturen – og skulle der være en lille ting – ex. nu din kæbe – så er det jo netop det der gør, at du lige præcis er dig. Der er stadig ingen statistikker på hvor skadeligt alt det botox og andet skrammel er – og havde du været 50 år, kunne jeg måske mbedre have forstået det.

  Ved godt jeg er en gammel bedstemor – og lidt forstokket i mine meninger – og du VED vi har talt om det før. Gittmor – not like!!!!… Nu har jeg virkelig siddet og kigget på dine billeder og jeg kan faktisk ikke en gang se den store forskel……. Tro nu på dig selv – og bevar dit smukke ansigt som det er – please!!????

  Og nej til “Camilla” – jeg er 51 år og kunne ALDRIG finde på at proppe sådanne ting ind under huden – heller ikke når min mund en dag ligner en hønserøv. Af fysiske årsager kunne jeg overtales, hvis øjenlåg forhindrede mig i at blinke – eller den slags – men aldrig af kosmetiske årsager. Hvis i begynder på de ting nu, hvor i er midt i tyverne – hvad pokker vil i så gøre når i bliver i medten af halvtresserne – så er jeres underhud fyldt med gammel plastik og giftstoffer – “Så la’ da vær*”- – Av av, ved godt jeg er lidt “dum” og gammelklog nu!!!!! Men jeg mener det sgu!

  • Jackie Navarro siger:

   HAHAHAHAHHA. Gitte, søde skøre Gitte. Tak for kompliment!
   Jeg ved godt du bare passer på mig! Men nu har jeg altså gjort det. Så det er for sent at starte en debat! HEHE…
   knus og kram

 7. […] Et af mine største ønsker!!! […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *