Et godt køb!

Er man til søde luftige sommerkjoler, så har Dealhunter en sød sommerkjole fra Archon på tilbud i det lækreste stof i 100 procent mosh viskose, det er billigt!!!! Jeg har selv et par kjoler i Viskose og jeg nyder at have dem på. De kan vel bruges til noget badetøj, en lang undertrøje inde under eller det bestemmer du selvfølgelig helt selv. Jeg kunne godt være med på alle farver. Kjoler kan man altid bruge rigeligt af. Jeg får aldrig nok af dem. Man kan få dem i 4 forskellige farver, Koral, sort, off white og støvet grå!

Jeg synes bestemt de er værd at tjekke ud! Hmmmm købe købe købe. Det tror jeg nok jeg skal!

Jeg synes jeg mangler nogle sommerkjoler. Der er rimelig mange i mit skab, men jeg har ikke nogen som virkelig er rare at have på. Det er lidt tykke i stoffet og jeg ved lige om lidt, så står jeg uden tøj på i mit tøj værelse og i tøj-krise fordi jeg har det varmt… Hvad synes i? Er de ikke meget søde?

Nåh men det var bare lige et lille hint. Nu skal jeg selv ud og nyde solen i mine hvide bukser. Tror lige jeg skifter tøj når jeg kommer hjem.

Tjek dem ud her – Dealhunter

dealhunterdealhunterSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *