ET GODT KØB!!!

Jeg har så meget lyst til at shoppe. Jeg har fundet nogle skønne ting på Designers And Friends. og der er op til 80 procent rabat, og det er altså nye vare som kan købes i butikkerne, men til billigere penge. Ja Tak!!!! Så har jeg vidst gjort jer opmærksom på rabatten. He he…..
You know me! Jeg er ofte en der kigger efter bedre priser. De har nogle fantastiske lækre ting.  Lige nu køre de med Gestuz, Meinleibling, karen by Simonsen, day, 2nd day, coster cph, style butler og mange mange flere.

Jeg har fået muligheden for at give jer ekstra 10 procent på vare som i forvejen er sat ned.
I skal bare bruge koden  10JACKIE – Kan bruges en gang.

Her er et lille udvalg, jeg selv synes er nogle skønne køb.

By the way – Jeg har gjort det nemt for jer, hvis I har samme smag, så tryk på billederne. Så kommer i direkte hen til det.

Skærmbillede 2014-05-01 kl. 07.34.38

Skærmbillede 2014-05-01 kl. 07.31.02

Skærmbillede 2014-05-01 kl. 07.24.02

designers and friends

designers and friendsdesigners and friendsdesigners and friendsdesigners and friendsdesigners and friendsdesigners and friendsdesigners and friendsdesigners and friendsdesigners and friends
designers and friendsSkærmbillede 2014-05-01 kl. 07.36.11Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *