Et indlæg kun for kvinder

Det er måske ikke det lækreste at tale åbent om men igen, det er rimelig naturligt. Min slimprop som beskytter babyen i underlivet er kommet ud. Den øverste del altså. Så nu er det kun spørgsmål om tid til hun kommer ud. Jeg kan mærke en væsentlig forskel for 4 dage siden og i dag. Næsten som om hun er ved at “grave” sig ud. NOT so comfortable! Nu sidder jeg og tænker, Åååh nej ikke nu. Jeg har ikke tid, skal lige nå en masse inden hun kommer. Håber virkelig at hun lige venter til næste uge igen. Kryds lige fingre for mig. 

   

 4 Responses to “Et indlæg kun for kvinder”

  1. Jane siger:

    Xxxxxxxxxxxxxx krydser ALT.
    GOOD LUCK

  2. Rikke siger:

    Hva skal hun hedde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *