Et lille tip til Bleer

  
Jeg troede jeg vidste alt om bleer. Men næææ nej. Min mand kom hjem med de forkerte størrelse bleer. Men lige siden der har jeg brugt en for stor størrelse og jeg har haft sindssyg meget glæde af det. Det kan tælles på 2 hænder hvor mange gange hun har tisset eller skidt på hendes tøj. Hvis du har haft børn eller har en lille ny, så ved du hvad jeg taler om. Det løber normalt ude i siden eller op af ryggen. Men nej ikke mere. Hun skulle normalt bruge den mindste størrelse bleer/new born, men vi gik lige 2 størrelser op og siden der har hun ikke “ramt” ved siden af. Juhuuu

Vi har normalt brugt bleer fra Rema 1000 men nu er Netto tættere på os, og har ret stor glæde af dem. Tænk man skulle sige det om bleer…. But it´s true!!!!

Skal du til at have en lille ny, så køb en masse bleer, fordi man skal alligevel bruge en ordentlig stak. Det løber jo lige igennem systemet. HAHA…Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *