Et lille tip til de gravide

Jeg har lige modtaget denne med posten. Er du første gangs gravid så får du altså gavn af sådan en babyrede og har du været gravid, så ved du hvad jeg taler om. Jeg sover typisk med min baby og egentlig sover jeg sjældent tungt når de er spæd, fordi jeg er bange for de enten falder ned af sengen eller jeg kommer til at lægge mig ovenpå baby. Det problem er nu reduceret væsentlig med min nye normiinest fra www.normii.dk 

Selen kan tages af og den kan bruges flere steder. Bortset fra det, så vil din baby også føle sig mere tryg, kan jeg forestille mig, da jeg får en lille fornemmelse af at lægge i maven.

Se mere på deres hjemmeside.

I love it! Farven er super skøn og kvaliteten virker til at være i top. Glæder mig til at se hvad hun siger til den. Den er allerede brugbar efter fødslen på hospitalet, så den ryger lige med i “tasken”, der skal med når det går løs.

Produktet er sponsoreret.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *